Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindne rendben van velem? 22L
Felesleges általánosítani. Igen a sztereotípia, a média, az emberek ezt nyomják folyton a szexualitást, de én úgy gondolom hogy egy normális értékkel rendelkező embernek a szexualitás fogalma nem merül ki a kuki-nuni fogalomnál.
Én véleményem szerint a szex az a "lélek stimulálása" összehangolódás,bizalom kapcsolata. A szeretkezés jóval többet tud nyújtani nem csak fizikálisan hanem lelkileg is. Sokkal több annál ha szerelemből,érzelmekből teszi ezt az ember. Én sem feküdnék le senkivel se akivel nem érzem azt vagy nem vagyunk összeillendőek. Van akinek megy van akinek nem. Ez így van ezt el kell fogadni. Nem vagyunk egyformák, nem gondolkodunk egyformán. Attól hogy csak azzal feküdsz le akit szeretsz, attól még nem vagyok introvertált. Normális értékekkel rendelkezel és senki nem ér annyit hogy a te saját békéd/komfortérzeted feláldozd akárki véleménye miatt. Ez nem önzöség ezt csak pusztán lelki béke.
Aranyos, rendes lány vagy remélem sikerül minden amit kitűztél:)
Minden jót a továbbiakban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!