Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nekem könnyen zsírosodó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekem könnyen zsírosodó, ha nem vigyázok rá könnyen pattanásosodó bőröm van, attól még lehet olyan párom, akinek nagyon tiszta, szép bőre van? Nálatok van ilyen? Láttatok már ilyenre példát?

Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
41%

Már ne is haragudj de mi köze van ennek a párkapcsolathoz? miért ne lehetne? ez a felszínesség...

Rengeteg példa van. Az ember (normális)azért lesz együtt a másikkal mert a személyiségét szerette meg a külső az meg attól lehet még vonzó mert pattanásos.

2018. dec. 24. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Ha lány vagy akkor lehet ! Ha fiú akkor nem lehet így baratnőd !
2018. dec. 24. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? 🤔🙂
2018. dec. 24. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Nekem pepitában volt ez. Nekem kb. évente 1-2x nő pattanásom, a páromnak meg eléggé pattanásosodásra hajlamos bőre volt. Nem zavart. Nem emiatt szakítottam vele, és 6,5 évig együtt voltunk.
2018. dec. 24. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is problémás a bőröm. Közel 30 vagyok. Páromat nem zavarja
2018. dec. 24. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!