Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb sikerem lenne a nőknél ha lenne barátnőm, akitől el akarna csábíttani a többi nő?
Érted egyáltalán hogy mekkora paradoxon amit írsz?
Ha már van egy barátnőd, akitől el akarnak csábítani, akkor az azt jelenti hogy sikeres voltál.
Tudom hogy adrenalinlöketet ad, sokatoknak ha kiírhattok az internetre olyan kérdéseket ahol köpködhettek a női nemre de azért egy percet gondolkodj már, mielőtt ráklikkelnél a "kérdés kiírása" gombra.
Miért akarsz valakit eszközként használni?
Nekem most történetesen pont egy foglalt pasi tetszik úgy, hogy el tudnám képzelni vele az egész hátralévő életemet. De nem azért tetszik, mert foglalt, igazából baromira örülnék neki, ha egyedülállóként ismertem volna meg, és eleinte nem is tudtam, hogy van valakije, nem is társkeresés címén ismertem meg, hanem közös munka miatt, nem is akartam akkoriban ismerkedni, nem ez volt a fontos az életemben, egyszerűen csak így alakult. Nem az én műfajom, hogy elszedjem más pasiját, ettől függetlenül nem tagadom, hogy örülnék neki, ha mégis mellém sodorná az élet végül, de az sem lenne baj, ha találnék egy pont ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!