Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni olyankor, amikor valakit még a saját rokonai is kinéznek azért, amiért nincs felesége/barátnője, ugyanakkor a nők mai elvárásairól nem hajlandóak tudomást sem venni?

Figyelt kérdés
Melegnek tartanak sokan, vagy egyszerűen csak szimplán nem normálisnak tartanak, amiért még mindig nincs családom 30 éves koromhoz közeledve sem, ugyanakkor nem hajlandóak elfogadni azt a tényt, hogy megváltozott a világ, és ma a nőknek nem érzelmek kellenek, hanem kocsi, utazások, jó fizetésű meló stb. Ezek nekem meg nincsenek, nem is csoda, hogy messziről elkerülnek a mai anyagias nők. De a saját rokonaim sem hajlandóak erről tudomást venni, és engem tesznek meg hibásnak emiatt, mit tegyek?

2018. dec. 22. 15:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőlük h nekik mennyivel lenne jobb az életük ha neked lenne ?

Nem fogják tudni megindokolni és zavarba is hoztad őket.

Egyébként meg saját magadnak éld az életed. Nekem egyébként volt de semmi extra nincs benne. 9 éve teljesen jól megvagyok egyedül.

Egyébként 35 körül van az a helyzet amikor sokan elválnak, vitáznak megy a gyerekkel lévő probléma.

Egyedülállóként sokkal kevesebb stressz ér, sokkal kevesebb dologért kell felelősséget vállalnod.

Nem hiába mondják h a kapcsolat 2 ember szövetsége olyan problémák megoldására amik létre sem jöttek volna. A rokonaid hülyék és korlátoltak, azon emberek csoportjába tartoznak aki szerint csak a párkapcsolat az élet értelme.

De ez nem így van.

2018. dec. 22. 23:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Le vannak maradva, a szingli és mingli élet a jövő, már csak a "szerencsétlenek" vannak kapcsolatban. :D
2018. dec. 23. 00:04
 13/15 anonim ***** válasza:
25%

A nők inkább nem tudják, mit kis akarnak. 200.000 évig éltek egy konvenció mentén, most hirtelen rájuk szakadt az emancipáció csak nem tudnak sokan vele mit kezdeni. Érdekes, hogy sok nővel beszélgetek, és sok intelligens megnyilvánulásuk is van, de amint párkapcsolati ügyek jönnek elő, mint a 10 éves gyerekek, olyanok lesznek. Mindaz a logikus és céltudatos énjük ami előzőleg megvolt, elillan hirtelen.

A nőknek nincs érzékük a párkapcsolatokhoz, se a párválasztáshoz. Ezt valószínűleg már régen is észrevették, ezért nem is engedték őket ilyen tekintetben hosszú pórázra.

2018. dec. 24. 15:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj ha meg már lesz párod azzal jönnek mikor lesz házasság, ha lesz akkor mikor lesz gyerek, ha lesz, mikor lesz kistestvér, ha lesz....
2019. márc. 3. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:
77%

A nők inkább nem tudják, mit kis akarnak. 200.000 évig éltek egy konvenció mentén, most hirtelen rájuk szakadt az emancipáció csak nem tudnak sokan vele mit kezdeni.

Én személy szerint nem 200ezer éve élek, és mióta élek nem láttam más mintát ami miatt zavarban kéne lennem :D

2019. márc. 3. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!