Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is észrevettétek már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek már, hogy manapság milyen sok álompárocska van? Lehetséges, hogy még egy generáció és ki fognak halni az alacsony/ronda pasik ill. csúnya/kövér lányok?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy igényes, jómódú helyeken járok, de szinte minden szerelmes párnál, párkapcsolatnál a következő felállást veszem észre: Csinos, széparcú, dekoratív csajszika és +180-185 magas, jóképű, igényesen sportos alkatú pasi. Mindkettő diplomás munkakörben dolgozik, van egy korrekt autójuk, saját egzisztenciájuk és közös terveik (beleértve lakás és szigorúan 1 max 2 gyerek) ill. állandóan utazgatnak és baráti társaságokban ütik el az időt (akiknek a külseje szintén a tökéleteshez konvergál). Gondolom a szex is tökéletes és a pasinak méretgondjai sincsenek.

Kb. erre gondolok:

[link]

[link]

Szóval lehetséges, hogy most zajlik egy háttérben zajló genetikai genocídium csak nem hangoztatják az emberek? Vagyis egy párkapcsolaton alapuló szelekciós folyamat, amelynek köszönhetően a külsőleg átlag alattiak ill. szegények kihalnak (elsősorban pasikra értve, akiket ignorálnak a nők) és csak a jó adottságúak tudják továbbvinni a génjeiket?

2018. dec. 21. 15:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%

A kérdés baromság, de tételezzük fel akkor, hogy mindenhol csak ilyen "álompárok" vannak(mondjuk amúgy egyik képen sem gondolom jajj de nagyon vonzónak az embereket) . Nehogy azt hidd, hogy ez garantálja ám a szép gyerekeket. Rengeteg ellenpéldát látok. Az egyik ilyen a drága főnökasszonyom. Természetesen gonosz dolog ilyet mondani, de fogalmazzunk úgy, hogy nem egy szép nő. A fia viszont kis túlzással egy félisten. De ismerek pár példát a másik oldalra is. Baromi szép nő, a férje is jól néz ki de annyira csúnyácska gyereket hoztak össze, hogy csak néztem.

A genetika sokkal árnyaltabb ennél. Két szép embernek is lehet előnytelen külsejű gyereke. Arról nem is beszélve, hogy ha egy előnyös külsejű ember elhanyagolja magát, vagy szörnyű ízlése van, maga rontja el tulajdonképpen a külsejét, akkor szintén nem lesz tele minden gyönyörű emberekkel.

2018. dec. 21. 17:34
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
Hát ezek egyáltalán nem nagy szám párok, az első fotón a nő, a második fotón a férfi még jóindulattal is csak átlag. :D
2018. dec. 21. 17:38
 13/19 A kérdező kommentje:
#12: Hát ha neked egy 170 körüli karcsú, gazella testű, szép fogsorú barna nő (1. kép) és egy 185 körüli, mogyoróbarna szemű, férfias arcvonású és alkatú pasi jóindulattal is csak átlag, akkor vszeg magadból indulsz ki és rohadt magasan van a mércéd (mint a nők 99,8%-nak) vagy pedig csak hitegetni akarsz - teszem hozzá - kontraproduktív módon. (Ha küldenék neked privátban képet magamról, akkor igazán átértékeled, hogy mekkora különbség van "jóindulattal átlagos" férfi és genetikailag katasztrofális emberszabású élőlény között).
2018. dec. 21. 18:26
 14/19 anonim ***** válasza:
56%

Én nem mondtam, hogy nincs náluk csúnyább, szimplán azt, hogy nem átlag felettiek, hanem teljesen átlagos, snassz párok... kb. minden 2. pár ilyen aki az utcán szembejön. Nekem ilyen egy átlag feletti pár:

[link]

2018. dec. 21. 18:39
 15/19 anonim ***** válasza:
97%
Ekkora baromságot. Anyám szép nő volt, apám jóképű fazon, én mégis olyan emberke lettem akire rá sem néznek a nők. Nem vagyok se túl kövér, se túl sovány, sportolgatok is, de egyszerűen nem jóképűnek születtem. 31 múltam, sosem volt randim. Erről ennyit. (31/F)
2018. dec. 21. 18:57
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Még annyit, hogy rengeteg tulajdonság receszíven öröklődik és nem biztos, hogy a szülőktől. Megkapod nagyapád magasságát az ükszülőd görbe fogaival meg a 20. felmenőd kopasz hajával, akkor cseszheted a szép szüleid genetikáját.
2018. dec. 21. 18:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Felülnél egyszer metróra / buszra, nemcsak ezeket a párokat látnád :).
2018. dec. 22. 21:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Súgok valamit kedves kérdező...az átlag ember nem így néz ki..Biztos munkából jönnek azért van ilyen jó kedvük ...+szerintem még csak nem is magyarok.Sajnos ilyeneket nem sürün látok az utcán azt meg h egy pár boldogan viháncol az utcán pláne nem láttam még..De te tudod ha mindent elhiszel amit a Tvben neten ujságban látsz olvasol...Csak vigyáz ha megdől a lapos föld le ne csusszany róla.
2018. dec. 23. 03:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Te egy hülye pi csa lehetsz, ez állom-világ. A sok cigú gyártja a negrókat világba fehér meg már alig van vidéken szóval ez nem fog megtörténni.

Meg két szép embernek is lehet csúnya gyereke és átlagos meg szép is egyaránt. Szóval szerintem az a baj, hogy agyadra ment a Tinder meg az insta és kezelésre szorulsz.

2018. dec. 24. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!