Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van hozzám hasonló ember aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van hozzám hasonló ember aki ilyen helyzetben van? Mit tudnék tenni? 19/F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Remélem nem bánjátok, hogy ide írok ki a kérdésemet, tudom nem vagyok még felnőtt (bár 18 tól lehet ebbe a topicba írni szóval nem sértek szabályt) 19 vagyok egyébként és már tettem egy próbát a tini kategóriába való írással de elég komolytalan kommentek és üzenetek érkeztek 14-15 éves depressziós, öngyilkos hajlamú kislányoktól szóval igaziból ezért vagyok itt, hátha elér a kérdésem a az érettebb, felnőttesebb nőkhöz/lányokhoz :)

Nos, de akkor rá is térek a lényegre :D Ami azt illeti eléggé gátlásos vagyok az ilyen ismerkedési dolgokban. De nagyon szeretek egyébként ismerkedni és beszélgetni új emberekkel, én erre nyitott vagyok csak egyszerűen nem tudok lépni és úgymond kezdeményezni. Nem is volt még semmi értelmes kapcsolatom ami ahhoz képest, hogy 19 vagyok szerintem azért elég szomorú dolog, mert mindenki megérdemli a boldogságot szerintem. Fiatalabb meg már nem leszek, érzem ahogy az idő elszalad mellettem és én csak tétlenül nézem :(

Beszélgettem már lányokkal nem arról beszélek teljesen reménytelen és magamba forduló vagyok aki mindenért magát hibáztatja és most idejött siránkozni. (nem, erről szó sincs) Voltak ilyen találkozgatásaim is de egyszerűen soha nem alakult ki kapcsolatom, és én nem tudom megérteni, hogy miért?

Év vesztes is vagyok ezért még suliba járok, viszont itt nincsenek lányok (najó össz-vissz 10 kb) de képzelhetitek azoknak már van pasijuk :D Szóval suliban sem tudok ismerkedni.

Eléggé meg van nehezítve a helyzetem. Mert én már tényleg vágyom és szeretnék egy komoly kapcsolatot (és nem, nem azért, hogy felvágjak vele vagy mert a környezetem elvárná tőlem, hanem magam miatt, a saját magam boldogságáért szeretnék) Hogy legyen valaki akivel megoszthatom az örömeimet, sikereimet és akit szeretni tudok és ő is engem. Akivel el lehetne járni programokra. Akinek segíthetek a nehéz időkben és ő is ott lenne mellettem ilyenkor... Nem hiszem ezt nagyon magyarázni kellene, az ember társas lény szóval ezt igényli ösztönösen.

Viszont nem találom meg azt a közösséget vagy réteget a lányoknál akivel tényleg el tudnám képzelni a komoly kapcsolatot. Biztos ha nagyon akarnék kapcsolatot akkor lehetne, de nekem nem minden áron kell hanem egy normális, komoly kapcsolat kell, nem ilyen játszadozás. Most az ilyen 14 évesek akik megkerestek és apakomplexusuk van vagy nem tudom, biztos lehetne belőle valami (vagy csak poénkodnak nem tudom...) de nincs kedvem sem börtönbe menni sem babázni és játszótérre menni vagy a babysitterük lenni...

A koromhoz képest szerintem érett, normális srác vagyok. Van önálló véleményem dolgokról, nagyon sok minden érdekel, elég érdeklődő vagyok. Szeretek olvasni és írni is. Van rengeteg hobbim meg minden, szóval igaziból elvagyok így magányomban, csak mondjuk úgy maximalista is vagyok és a legjobbra törekszem mindig és tudom, lehetne jobb, teljesebb ez az érzés mondjuk egy nővel mellettem, nézhetném vele a filmet nem csak egymagam a 4 fal között :c

Tehát a kérdésem leginkább arra irányul merre lehetne olyan lánnyal találkoznom (nem vagyok az a bulizós, a saját városomat sem annyira ismerem, szóval bármilyen tanácsot szívesen fogadok) aki elég komolyak a szándékaik és felnőttesebben is viselkedik és nem a tömeg irányítja és azt teszi amit a többiek, van önálló véleménye ilyesmik... Esetleg vannak egyáltalán ilyenek? Mert őszinte leszek én nem találkoztam ilyen lánnyal...

19/F

2018. dec. 17. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyan ilyen helyzetben vagyok, már én is írtam ki kérdést de nem kaptam értelmes választ. Én 20 vagyok és nekem sem volt igazán jó kapcsolatom. Sajnos én nehezen ismerkedem ezért önfejlesztéssel kezdtem foglalkozni kb 1 hónapja. Ismerkedésre a nappali ismerkedést ajánlom azaz szólíts le lányokat úton, buszon vagy bárhol. Rengeteg segítséget találsz ehhez a neten. 20/F
2018. dec. 17. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Lány vagyok, remélem nem baj, hogy írok.

Az én jelenlegi barát ugyanebben a helyzetben volt, annyi különbséggel, hogy ő rengeteg visszautasítást kapott.

Ő is komoly kapcsolatot keresett, de jórészt olyan lányok találták meg, akik inkább a játszmák hívei voltak.

Mi neten ismerkedtünk meg, és távkapcsolatban élünk. A leírásból sejtem, hogy ez nem egy szimpatikus módja számodra az ismerkedésnek, de úgy gondolom, nem érdemes elvetni teljes mértékben.

Ő majdnem 20 volt, amikor találkozott velem. Elmondása szerint egy évvel korábban nem is jött volna össze kettőnk közt a dolog, mivel nagyon fêlénm volt, de az egyetem alatt kevesebb nyomás alatt érezte magát, mint középiskolában, és rengeteg önbizalmat adott neki az, hogx sikereket ér el... Szerintem neked is kéne egy kis változás, egy hely vagy egy hobbiB, ami kinyitja a világot...

Egyébként vannak olyan lányok, akiket te leírtál, az én környezetemben is rengeteg ilyet látok, feltételezem, ez nem akkora ritkaság. Csak ezek a lányok nem mindig mutogatják magukat, nem mindig társadági emberek.

Remélem, tudtam segíteni

2018. dec. 17. 16:21
 3/7 A kérdező kommentje:

#1: Sajnálom, hogy mások is ebben szenvednek amiben én... De kicsit jó hallani nem vagyok egyedül.

#2: Dehogy baj, sőt! Szeretném is ha minél többen írnának, hiszen ezért is írtam ki a kérdést. Segítségre, nőpontokra, vélemények stb.

"Van rengeteg hobbim meg minden, szóval igaziból elvagyok így magányomban"

Akkor hogyan tudnám az ilyen embereket megtalálni? Mondjuk én sem élek nagy közösségi életet mint az írtam szóval nem tudom... Mondjuk én BP-i vagyok és sokan azt mondják meg én is tapasztalom, hogy az emberek bukóbbak és gonoszabbak :( Nem is törődnek másokkal... Így elég nehéz, faluban lehet kedvesek és nyitottak az emberek.

De köszönöm a hozzászólásodat, mindenképpen hasznos volt ez a kis történetecske :) Sok boldogságot nektek!

2018. dec. 17. 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Kívánom, hogy hamarosan találjátok meg az igazit (az első hozzászólóval), akivel akár egy életre le "tudjátok" élni az életeteket, boldogságban, reménységben, szeretetben, kellő erővel és kitartással! Addig meg Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket! :D

Esetleg könyvtár? A Szabó Ervin tele van fiatalokkal. Ha ápolt vagy és odalépsz, de mégsem vagy rámenős*, még akár lehet valami...

*pl. Ha nem egyből egy kávéra akarod meghívni, mert megláttad nála a "kedvenc könyved", hanem ahogy alkalom engedi frappánsan odaszólsz neki valamit. Majd később, "véletlenül" megint összefuttok... ;)

28/N

2018. dec. 19. 01:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia, megint én vagyok, a második!

Budapest mellett lakom, naponta ingázom, és őszintén szólva, van valami igazság abban, amit mondasz. Nem bunkóbbak az emberek, csak egy másik életmódot folytatnak, más valamilyen szinten az értékrendjük, hiszen más a környezet is.

Budapestben az a jó, hogy egyrészt hatalmas, másrészt a környező városokban rengeteg lányt lehet találni :D

A Szabó Ervin tényleg jó ismerkedési hely lehet, de könyörgöm, ne vizsgaidőszakba menj, mert hatalmas a tömeg, és mindenki stresszel! Egyébként, ha budapesti vagy, rengeteh lehetőség van arra, hogy programot találj magadnak - korcsolyázástól kezdve az íjászaton keresztül a téli (?!) szabadtêri sportokig mindenre van lehetőség... És persze nem csak sportok vannak, hanrm számtalan kulturális program (ha a Szabó Ervinbe mész, tuti látsz majd pá hirdetést, de elég elemelned egy pestiestet vagy hasonlót) Ha eljársz olyan helyre, ami érdekel, valószínűleg találsz olyan embert, akivel hasonló a hobbitoky tudtok beszélgetni stb.

2018. dec. 19. 07:49
 6/7 A kérdező kommentje:

#4: KÖszönöm szép a jókívánságot és neked is Boldog karácsonyt és remélem kellemesen töltöd a ünnepeket! :)

Szoktam könyvtárakba menni, mondjuk nem a Szabó Ervinben hanem Líra,Móra,Alexandra ilyenek. Például tegnap is voltam és vettem is egy könyvet de ami azt illeti vagy nagyon kevesen vannak itt és az is idősebbek, felnőttebbek vagy eleve senki nincs bent :( Nem gondoltam erre (pont ezért) a könyvtáras dologra mint ismerkedési lehetőség mert nem is ismerek olyat aki így talált volna rá a párjára.

Igen, ez is jó ötlet lehet, valami ilyesmit eltudnék képzelni :)

Köszönöm a hozzászólásodat, tényleg nagyon hasznos volt!

#5: Nem igazán járok környező városokba, nincs semmi indokom rá. Ugyan abban a kerületben lakom és járok suliba. Néha-néha megyünk barátokkal valahova (pl mozi vagy valami) akkor megyünk messzebb de nagy általánosságban itt vagyok :/

De igaziból nagyon jó úton kezdtél el gondolkodni mert tényleg pl: Ha egy könyvtárban egy fiatalabb lányt meglátnék tudnám ő is olyan valószínűleg mint én és eleve lenne közös téma meg ilyenek. Mert valószínűleg olyan is lenne az a lány aki kicsit értelmesebb mert végül is könyvtárba jár... Vagy nem tudom. Ez most tök érdekes csak tényleg nem nagyon jár ember azokba a könyvtárakba ahova szoktam menni :(

Még adventi vásáron voltam mert pont itt van a környéken és gondoltam miért ne? De igaziból ide is mindenki a párjával jött, iszogattak, korcsolyáztak meg ilyenek. Kicsit szomorú lettem de igaziból szép volt ennyi boldog embert látni :)

2018. dec. 19. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Köszönöm a jókívánságot én is és neked is kellemes ünnepeket kívánok.

Sajnos engem is elszomorít és egy ideje mindenhol csak párokat látok tehát kb mindig szomorúnak mondhatnám magam. Tisztában vagyok vele, hogy ez önsajnálat és ideje lenne felhagyni vele, de sajnos nem megy. Sajnos az én hobbijaim nem nagyon űzik lányok (horgászat, motorozás, számítógépes játékok), így nekem még ez a lehetőség se aktív. Suliban van egy lány aki nagyon tetszik de neki is van barátja.

Így karácsony közeledtével pedig a magányérzetem csak fokozódik. Bízom benne, hogy jövőre már boldogan töltöm a karácsonyt, de valahogy nem tudom elhinni... :(

2018. dec. 19. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!