Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőben csak a szaporodást látom, akkor én érzelmileg nulla vagyok?
@2: Igen, pont ezt támasztják alá az itt rendszeresen előforduló "jaj, mindjárt esküvőnk lesz, de beittam és lefeküdtem a munkatársammal", "elmondjam-e neki, hogy a párjával évekig jártunk össze a háta mögött", "most született a babánk, de azóta le se szar", "azt mondják, hogy bunkó, de olyan szexi, mit csináljak" és még sorolhatnám jellegű kérdések. Lehet csűrni-csavarni, de végeredményben a párválasztás lényege a saját és a faj DNS-ének tovább örökítése, minden más csak cukormáz, amivel az emberi tudat (agy) leönti az egészet.
Kérdező, mindettől függetlenül nem érzelmileg vagy nulla, csak belül, emberileg vagy üres.
A 11-essel értek egyet.
Bármennyire is tetszetősek az olyan válaszok, mind a 2-esé (amit egyébként a kultúra termelt ki, biológiai alapja nincs), ha a párkapcsolatokat az természetes es szexuális kivalasztáson alapuló evolúción keresztül szemléljük, akkor bizony a pàrkapcsolat lényege egyertelműen a szaporodás (magyarul a dugás).
Nem akarok szaporodni és nem is fogok !!! Nem azért szexelek vagy vagyok/leszek kaocsolatban valakivel.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!