Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz normális párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz normális párkapcsolatot találni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 éves céltudatos férfi vagyok aki már szívesen megállapodna. DE kivel? Mert ugyan is évek óta nem találok normális nőt! Mindegy hol ismerkedek, neten,társkeresőn,facen vagy személyesen . Mind1 a külsőség hogy fullos, csinos,kevésbé csinos nővel foglalkozok mindig ugyan oda lyukadok ki! Megcsalás,átverés,érdek kapcsolat , egyik f---ról másikra mennek. Az olyan exekhez mennek vissza a nők akik verik őket,megalázzák,csalják....stb Most komolyan ez miért jó a nőknek? Nekem is ilyennek kellene lennem és hátha tartósabb jobb kapcsolataim lennének? Mások is vannak így mint én ?

2018. dec. 16. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10: Én bizonyos szempontból nem vagyok normális, mert zárkózott vagyok, de sosem akartam volna kihasználni senkit. Itt is sok nőneművel beszélgettem, volt, akivel hosszú hónapokon keresztül, hogy bebizonyítsam, tényleg érdekel a másik ember. Nem egyszer felvetettem a személyes találkozás lehetőségét is, mindezt úgy, hogy nekik utazniuk sem kellett volna, és én álltam volna a meghívást. Ehhez képest 99%-ban egy nagy nulla volt a végeredmény, holott ezektől az emberkéktől csak a siránkozást hallottam itt, hogy ők nem kellenek senkinek, rájuk nem figyel fel senki, blablabla. Mindenütt csak a siránkozás megy, hogy a mai férfiak nem mernek kezdeményezni, hogy a csendesebb, átlagos külsejű lányoknak nincs esélyük stb., de pl. minek és hogyan menjek oda bárkihez is csak úgy random, ha 10 nőből 9-cel a szemkontaktust sem lehet felvenni mondjuk az utcán, vonaton, akárhol, vagy éppen állandóan a telefonjukat buzerálják, nehogy véletlenül hozzájuk szóljon bárki is? Én már nagyon belefáradtam ebbe az egészbe, pedig nem a műnőkre hajtottam soha, de nem látom sok értelmét az egésznek, kb. mintha tűt keresnék a szénakazalban.
2018. dec. 18. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:

#9 Azért, mert itt is döntő többségben vannak a nők.

Amíg a férjeik dolgoznak ők ráérnek itt sajnáltatni/sajnálni magukat.

2018. dec. 19. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!