Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhízva vagy sem? Mi ez itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhízva vagy sem? Mi ez itt az oldalon?

Figyelt kérdés

Századik kérdést olvasom ahol mindig felmerül hogy az egyedülálló ferfiak elsődleges oka az ő elhízásuk. Most vagy ferfiak kommentelnek úgy mintha ők nők lennének , vagy tényleg ez a manapság a nőknél az 1. Pont a párválasztásnál hogy az adott férfi hány kg? Esetleg még van is erre egy szabályuk ? Pl 70 kg alatt okes annál koverebb meg mehet a busba ?

Én nem vagyok szerintem kövér a 80 kilómmal de kezd zavarni ez a rengeteg rosszindulatú válasz amiket olvasni itt! Az örök szűz lúzereket két tulajdonsággal ruházzák fel 1, hogy 120 kilósak vagy 2, mamahotelesek

2018. dec. 16. 20:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor is igazad van, hiába töröltetik a nők a hozzászólásomat, kiírom mégegyszer.

Az előzőben sem volt semmi rossz, vagy szabály ellenes mégis törölték. Ennyit a demokráciáról, meg a szólás szabadságról...

2018. dec. 20. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!