Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízva vagy sem? Mi ez itt az oldalon?
Századik kérdést olvasom ahol mindig felmerül hogy az egyedülálló ferfiak elsődleges oka az ő elhízásuk. Most vagy ferfiak kommentelnek úgy mintha ők nők lennének , vagy tényleg ez a manapság a nőknél az 1. Pont a párválasztásnál hogy az adott férfi hány kg? Esetleg még van is erre egy szabályuk ? Pl 70 kg alatt okes annál koverebb meg mehet a busba ?
Én nem vagyok szerintem kövér a 80 kilómmal de kezd zavarni ez a rengeteg rosszindulatú válasz amiket olvasni itt! Az örök szűz lúzereket két tulajdonsággal ruházzák fel 1, hogy 120 kilósak vagy 2, mamahotelesek
Akkor is igazad van, hiába töröltetik a nők a hozzászólásomat, kiírom mégegyszer.
Az előzőben sem volt semmi rossz, vagy szabály ellenes mégis törölték. Ennyit a demokráciáról, meg a szólás szabadságról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!