Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhízva vagy sem? Mi ez itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhízva vagy sem? Mi ez itt az oldalon?

Figyelt kérdés

Századik kérdést olvasom ahol mindig felmerül hogy az egyedülálló ferfiak elsődleges oka az ő elhízásuk. Most vagy ferfiak kommentelnek úgy mintha ők nők lennének , vagy tényleg ez a manapság a nőknél az 1. Pont a párválasztásnál hogy az adott férfi hány kg? Esetleg még van is erre egy szabályuk ? Pl 70 kg alatt okes annál koverebb meg mehet a busba ?

Én nem vagyok szerintem kövér a 80 kilómmal de kezd zavarni ez a rengeteg rosszindulatú válasz amiket olvasni itt! Az örök szűz lúzereket két tulajdonsággal ruházzák fel 1, hogy 120 kilósak vagy 2, mamahotelesek

2018. dec. 16. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Nőként válaszolok.

Nem kg-ban kell mérni, hanem összképben. Pl. [link]

Hazánk az egyik legelhízottabb nemzet a világon. A túlsúly pedig ráadásul egészségtelen is.

És hány centihez vagy 80 kg? Mennyi izom van rajtad?

A szépség mindenkinél mást jelent. Számomra pl. egyáltalán nem vonzó a súlyfelesleg, amikor már lötyög az ember hasán a zsír, vagy pl. a nőknél a rengeteg narancsbőr.

Szóval a magyarok rettentően egészségtelen étkeznek és lusták mozogni.

2018. dec. 16. 20:17
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Testtömegindexről hallottál-e már, nagyeszű kérdező?
2018. dec. 16. 20:21
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem az volt furcsa, ha láttak félmeztelenül, akkor ment a "fúdejóvagy", mikor említettem, hogy edzek, mert pont hiányzik egy tízes rólam, akkor ment a "Jajj ne, az túl izmos", amikor még megjegyeztem, hogy túl izmos +10 kilóval nem leszek, mert csak 65 körül vagyok, akkor kezdődött "a férfi 100 kilónál kezdődik, azalatt karácsonyfadísz... gebe/girhes/anorexiás" meg amit akarsz, szóval valamennyit számít a szám, hiába okés az összkép. :D

32/f

2018. dec. 16. 20:24
 4/11 A kérdező kommentje:

184 centihez..

Van rajtam izom de nem járok ezdőterembe. A munkám felemésztí majdnem az összes szabadidőm.

Nem fogok hazudni! Nekem is az átlag lányok tetszenek! Itt csak ott a baj hogy hogy fordítva nem ezt tapasztalatom. Az általam elfogadott nőknek jobb kell mint én , vagy akármelyik másik átlag. Az igazán elhízott férfiakkal vesznek engem is egy kalap alá. Vagyis nekik a 80 kiló ugyanaz a típus mint a 120 kg. Undorító kategória. Ez olyan mintha én azt gondolnám hogy egy 55 kilós nò és egy 75 kg-os ugyan olyan sza* mert kergetnek az ideálom hogy 45 kg felett kövérek a lányok.

2018. dec. 16. 20:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor valószínű, hogy a lényed taszító számukra. Ami szavak nélkül is átjön a gesztusrendszeredből és a mimikádból.
2018. dec. 16. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem 80 kilósan nem lehetsz olyan vészes, igaz egy centivel alacsonyabb vagyok nálad és csak 77 kilóig sikerült felvergődnöm nagy nehezen, egyáltalán nem úgy néztem ki, mint akin felesleg van, szerintem 3 kilóval nehezebben sem lett volna így. Szerintem neked nagyon kevés idő alatt, nagyon jó testalkatot lehetne varázsolni, mivel neked alapból nagyobb az izomtömeged és annyira nem is lehetnek "elbújva". Még annyira kondiznod sem kéne, fél óra átmozgatással meg egy kicsit átgondoltabb kajával szerintem pikk-pakk forma lennél.

32/f

2018. dec. 16. 20:38
 7/11 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező, még mindig nem érted a lényeget.

Attól, hogy nem vagy elhízva, még lehet, hogy az arcod nem szimpi, vagy éppenséggel az egész külsőd nem jön be azoknak a csajoknak, akiknél próbálkoztál.

Nálam pl. eleve kizáró tényező a dohányzás és az alkoholfogyasztás. Tehát, ha ezekkel él egy pasi, akkor nézhet ki akárhogy, eleve kuka.

És hiába vagy átlagos súlyú magasságodhoz, ha a külső kisugárzásodról az jön le, hogy pl. búval b..szott vagy, negatív, mérges, irigy..stb. Ez mind látszik rajtad.

Szóval jusson már el kérlek az agyadig, hogy nemcsak súlyokról beszélünk itt.

2018. dec. 16. 20:45
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem iszok , nem dohányzok ! Negatív forma sem vagyok a külvilág felé. Lehet több tényező is szerepel az adott nők listáján! De első a súly! A többi is fontos de ha azzal nem egyeznek ki akkor már a többi szóba sem kerül.

Volt olyan randim, nem is egy !! Ahol csak ez miatt nem is lett semmi! Azt mondta nekem a hölgy a kávézóból a másik sarkon levő középiskolára mutatva hogy lattom azokat a srácokat ? Neki az olyan testalkat a favorit.

Hát lehet csak ő volt egy liba , mert köszönöm de nem leszek 28 évesen 60 kg mint a mai iskolás kisfiúk. Ha ő erre gerjed akkor menjen aztán dugjon egy 16 évessel.

2018. dec. 16. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:
7%
Nőknek nem lehet megfelelni. Ne is erőlködj, és főleg ne okold magad. Majd okolnak a nők mindenért, ez nem a te dolgod.
2018. dec. 17. 00:23
 10/11 anonim ***** válasza:
20%

9-es:

Igen, a magyar nőknek nem lehet és nem is kell megfelelni. Az orosz/ukrán nőket kell választani. :)

2018. dec. 20. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!