Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha gazdag férfi vagyok de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha gazdag férfi vagyok de nem kívánom eltartani a nőt akivel élek, akkor is vonzó maradok a szemében?

Figyelt kérdés

Ezt azért tartom fontosnak mert ez egy biztosíték arra hogy a nőnek tisztességesek a szándékai és őszinték az érzései velem kapcsolatban.

Természetesen alapszinten, átlagosan ahogy egy átlag keresetű férfi, annyit én is elköltök rá, de olyan mértékű összegeket nem ami már egy "aranyásó"-nak is felkelthetné az érdeklődését.

Természetesen a hölgynek ugyanúgy dolgoznia kell és gondoskodnia magáról.

Ha házasságra kerül sor, szerződésben rögzítem hogy mindenkinek annyi vagyon jár amennyit ő hozott a házasságba vagy közben felhalmozott.

2018. dec. 14. 20:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy, ha biztosan olyan nőt szeretnél, aki nem a pénzed vagy a ebből fakadó kényelmes élet miatt marad melletted, a legegyszerűbb, ha nem költesz semennyit sem rá. Én pl. bőőőven átlag felett keresek, de soha semmit nem vettem még nőnek, semmit nem fizettem helyette, mégis volt/van csajom. Most nyilván nem apró tételekről beszélek, mint egy kávé vagy ajándék szülinapra, de belőlem még egy nőt sem tudott anyagi hasznot húzni és nem is fog.
2018. dec. 14. 21:18
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát az ilyen hozzáállással már nehéz lesz szerettetni magad...
2018. dec. 14. 21:20
 13/25 A kérdező kommentje:

# 12

Ez éppen olyan hozzáállás ami nyilván egy nőben is megvan, hogy ne neki kelljen eltartani a pasit, hanem az tudjon gondoskodni önmagáról.

2018. dec. 14. 21:26
 14/25 A kérdező kommentje:

# 11

Köszönöm hogy megfogalmaztad ezt. Pontosan erre gondoltam, hogy ne akarjon egyetlen nő sem anyagi hasznot húzni belőlem.

2018. dec. 14. 21:28
 15/25 anonim ***** válasza:
91%

És ilyen sóher stílussal mit tarthatna benned vonzónak a pénzen kívül?

Attól férfi egy férfi,hogy nem csak tud,de szeret is biztonsàgot nyújtani.Anyagilag és minden màs tekintetben.

Az ilyen hozzààllàsú pasi meg egye meg a pénzét.

2018. dec. 14. 21:53
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Marha egyszerű: tegyél érte, hogy azért szeressen, aki vagy, és ne a pènzedért. Vannak, akikben nincs más vonzó, csak a kényelmes élet, amit nyújtani tudnak. Ja nem lenne pénze, a kutya nem állna szóba vele.

Gondolkodj el, hogy mit tudsz egy nőnek nyújtani, amivel boldoggá teszed, és ingyen van. Ilyesmikre gondolok, hogy hűség, megbízhatóság, optimista szemlélet, jó társaság vagy, remek az ízlésed, szépen zongorázol, sose mégy át a piroson, fontos számodra a környezetvédelem, és a többi, és a többi. Ha ezektől vonzó és szerethető vagy, akkor felesleges ezen parázni.

Ha csak annyit tudsz nyújtani, hogy szerinted te vagy a rendes srác, de fontos sincs, hogy miért, akkor első körben hívd meg a legdrágább koktélra, mert nincs benned semmi.

Mindkét esetben tartsd szem előtt, hogy az, hogy egy nő szeret, nem egyenlő azzal, hogy mindent elvisel. És ha megcsalod, megalázod, bàntod, stb, akkor szakít, és megutál, és ebben az esetben bizony ki fog filézni, ha van pénzed, ha nincs, ott és akkora kárt fog okozni, amekkorát csak tud.

2018. dec. 14. 21:58
 17/25 anonim ***** válasza:
64%
Magamból indulok ki. Elképzeltem az első randimat egy cukrászdában amolyan gazdag pasassal. Mindenhová inkább 30 perccel előbb megyek, mint 1 perccel később, ahogy most is, mert kivételesen időben jött a villamos és jár a metró is, ugyanis péntek este van. Várok hát már 20 perce, mikor megjelenik valaki az asztalnál. A randipartnerem, akiről nem is sejtem, milyen kocsival jött, a cipője pedig az asztal alatt van. Az inge olyan, mint egy ing. Beszélgetünk, ismerkedünk. Elmesélem neki a terveimet, azt, hogy hogyan képzelem el az életem, mit szeretnék elérni. Ő is elmeséli, mit szeretne. Részletezném azt is, miként tervezek előrelépést tenni. Elmondanám, hogy ez nekem azért fontos, mert élvezem. Ő elmondaná, hogy neki igazából már szinte mindene megvan, amit szeretne. Rendben, mindez mégis hol fedi egymást? Az engem nem tesz doldoggá, hogy ő elért mindent, amit szeretett volna. Nekem is el kell. Szerintem nem a cél a lényeg, hanem az, miként jutsz el odáig.
2018. dec. 14. 21:59
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

"Attól férfi egy férfi,hogy nem csak tud,de szeret is biztonsàgot nyújtani.Anyagilag és minden màs tekintetben.".... annak aki arra méltó. Maradjunk ennyiben.

32/f

2018. dec. 14. 22:04
 19/25 anonim ***** válasza:
91%

Énszerintem kinek hogy.

Pl valakinek fontos az is, hogy eltartsd, de van, akit meg nem is érdekel a pénztárcád.

Egyébként szerintem simán eltántorítana csomó mindenkit, ha közlöd, hogy azéé nem szeretnéd teljesen eltartani a barátnődet. Azé írom teljesen, mert nyilván ha neked több jut, és te szereted őt, neki nincs annyija , akkor megosztod vele, és akkor jut neki is pl valami nemtom, bármi, akármi. PL egy külföldi kirándulás. De pl biztosan van, aki el is várja, hogy eltartsd, és akkor keres mást helyetted, amint ez kiderül, mert addig voltál neki érdekes, amíg nem beszélgettetek erről , amig nem került ez szóba.

2018. dec. 14. 22:13
 20/25 anonim ***** válasza:
92%
Sosem tudnék ilyen hozzáállású pasival kezdeni, mint te. És nem mert az anyagiak érdekelnének, sosem volt kimondottan jómódú pasim, a legtöbbnek autója sem volt, de ha egy csokija volt, azt megfelezte velem, mint ahogy ha én boltba mentem, akkor vittem neki a kedvenc söréből/ csokijából/ akármiből. Nekem a hűség és tisztelet mellett a legfontosabb egy kapcsolat az önzetlenség, amit én is nyújtok.
2018. dec. 14. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!