Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gazdag férfi vagyok de nem kívánom eltartani a nőt akivel élek, akkor is vonzó maradok a szemében?
Ezt azért tartom fontosnak mert ez egy biztosíték arra hogy a nőnek tisztességesek a szándékai és őszinték az érzései velem kapcsolatban.
Természetesen alapszinten, átlagosan ahogy egy átlag keresetű férfi, annyit én is elköltök rá, de olyan mértékű összegeket nem ami már egy "aranyásó"-nak is felkelthetné az érdeklődését.
Természetesen a hölgynek ugyanúgy dolgoznia kell és gondoskodnia magáról.
Ha házasságra kerül sor, szerződésben rögzítem hogy mindenkinek annyi vagyon jár amennyit ő hozott a házasságba vagy közben felhalmozott.
# 12
Ez éppen olyan hozzáállás ami nyilván egy nőben is megvan, hogy ne neki kelljen eltartani a pasit, hanem az tudjon gondoskodni önmagáról.
# 11
Köszönöm hogy megfogalmaztad ezt. Pontosan erre gondoltam, hogy ne akarjon egyetlen nő sem anyagi hasznot húzni belőlem.
És ilyen sóher stílussal mit tarthatna benned vonzónak a pénzen kívül?
Attól férfi egy férfi,hogy nem csak tud,de szeret is biztonsàgot nyújtani.Anyagilag és minden màs tekintetben.
Az ilyen hozzààllàsú pasi meg egye meg a pénzét.
Marha egyszerű: tegyél érte, hogy azért szeressen, aki vagy, és ne a pènzedért. Vannak, akikben nincs más vonzó, csak a kényelmes élet, amit nyújtani tudnak. Ja nem lenne pénze, a kutya nem állna szóba vele.
Gondolkodj el, hogy mit tudsz egy nőnek nyújtani, amivel boldoggá teszed, és ingyen van. Ilyesmikre gondolok, hogy hűség, megbízhatóság, optimista szemlélet, jó társaság vagy, remek az ízlésed, szépen zongorázol, sose mégy át a piroson, fontos számodra a környezetvédelem, és a többi, és a többi. Ha ezektől vonzó és szerethető vagy, akkor felesleges ezen parázni.
Ha csak annyit tudsz nyújtani, hogy szerinted te vagy a rendes srác, de fontos sincs, hogy miért, akkor első körben hívd meg a legdrágább koktélra, mert nincs benned semmi.
Mindkét esetben tartsd szem előtt, hogy az, hogy egy nő szeret, nem egyenlő azzal, hogy mindent elvisel. És ha megcsalod, megalázod, bàntod, stb, akkor szakít, és megutál, és ebben az esetben bizony ki fog filézni, ha van pénzed, ha nincs, ott és akkora kárt fog okozni, amekkorát csak tud.
"Attól férfi egy férfi,hogy nem csak tud,de szeret is biztonsàgot nyújtani.Anyagilag és minden màs tekintetben.".... annak aki arra méltó. Maradjunk ennyiben.
32/f
Énszerintem kinek hogy.
Pl valakinek fontos az is, hogy eltartsd, de van, akit meg nem is érdekel a pénztárcád.
Egyébként szerintem simán eltántorítana csomó mindenkit, ha közlöd, hogy azéé nem szeretnéd teljesen eltartani a barátnődet. Azé írom teljesen, mert nyilván ha neked több jut, és te szereted őt, neki nincs annyija , akkor megosztod vele, és akkor jut neki is pl valami nemtom, bármi, akármi. PL egy külföldi kirándulás. De pl biztosan van, aki el is várja, hogy eltartsd, és akkor keres mást helyetted, amint ez kiderül, mert addig voltál neki érdekes, amíg nem beszélgettetek erről , amig nem került ez szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!