Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ez a lány szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez a lány szép szerintetek, ilyen barátnőt már elfogadnátok?

Figyelt kérdés

Video elején smink nélkül, végén sminkben látható.

Csak a kinézet a kérdésem.

https://www.youtube.com/watch?v=m5xCl3DgTJk

2018. dec. 14. 08:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%
Tökéletesen elég egy ilyen csaj.
2018. dec. 14. 11:33
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Én is a smink nélküli verzióra szavazok. Pusztán külsőt nézve bőven megfelelő.
2018. dec. 14. 12:00
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

Azért akkora nagy átalakulás nem történt, szerintem nem annyira szép, smink ide vagy oda . Helyes lány, de nem szépség.

Komolyan nem értem, hogy miért vagytok kiakadva ennyi sminktol, semmi extrát nem csinált. Persze szép lett a smink, de nem rajzolt új arcot magának, és ez tök pozitív.

2018. dec. 14. 12:32
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
Nő vagyok, de szerintem smink nélkül szebb. Ez a szemfestés és a száj hozzá nagyon sok, pláne, hogy a színe nem is megy egymáshoz.
2018. dec. 14. 13:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen
2018. dec. 14. 14:00
 16/19 A kérdező kommentje:

Azért borzalmas ezzel a sminkkel, mert ő egy nyár (vagy világos nyár, vagy lágy nyár) színtípusba tartozó lány, akit nagyon könnyű túlharsogni, agyonütni erős színekkel. Csak a lágy, pasztell, halovány színek állnak neki jól.

Láttam olyat most róla, hol ilyen pasztell színnel volt picit sminkelve, és úgy még annál is szebb volt, mint smink nélkül.

Oké, köszi a válaszokat.

2018. dec. 14. 14:10
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Smink nélkül nekem is sokkal jobban tetszik.
2018. dec. 14. 15:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Smink nélkül jobban tetszik, szép lány.
2018. dec. 14. 18:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Smink nélkül sokkal jobban tetszik.
2018. dec. 14. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!