Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként miért volt nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként miért volt nehezebb ismerkedni kb 25 alatt, mint most idősebben?

Figyelt kérdés

Még az ismerősi körökben, vagy iskolában, munkában is emlékszem mindig volt arányaiban 1-2 menő csávó, aki körül rengeteg lány összpontosult, 4-5 normálisabb, jó arc srác, akiknek általában inkább volt barátnője, minthogy nem és rájuk jutott mondjuk kb 10-12 fiú (sokszor velem együtt), akik mintha láthatatlanok lettek volna a csajoknak.

Mostanában pedig azt látom könnyebb a csajozás, de nem csak nekem, hanem sok más korombeli ismerősömnek is, akik emlékszem régen ugyanúgy szenvedtek az ismerkedéssel. Ilyenkor mi változik?

28/F

2018. dec. 12. 15:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Nem értem miért kellett lepontozni, amikor ez tudományos tény. Az USA-ban rengeteg szakdolgozat/diplomamunka készül az egyetemeken konkrétan csak ezt a témát boncolgatva. Ott ez nem tabu téma. Itt miért az?

Csak azért, mert elmaradott, konzervatív kelet vagyunk, még nem kéne ennyire zárkózottnak lenni az ilyen témákkal szemben.

2018. dec. 12. 18:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azért, mert 25 alatt egy szülők nyakán dekkoló, elkényeztetett, életunt, éretlen, semmirekellő egyetemista fiú voltam. Mostanra viszont egy önálló, jól kereső, magabiztos, céltudatos, érett gondolkodású férfivá váltam.

27/F 😎

2018. dec. 12. 19:24
 13/16 anonim ***** válasza:
80%

Se 25 alatt sem felette nem okozott gondot a dolog.

30 F

2018. dec. 12. 20:21
 14/16 anonim ***** válasza:

valószínűleg régebben se voltál rossz pasi, csak kicsit bénácska.

azóta bátrabb vagy, külsőleg is előnyödre változtál, a nők ezt megérzik, és ez imponál nekik.

ennyi.

2018. dec. 12. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

Azért pontozták le, mert a gyk-n gyűlölik a tudományt. Ami nem csoda, mert a mai társadalomnak az agyát a valóvilággal, győzikesóval és társaival szivaccsá hülyítették. Aki egy kicsit is tudományos akar lenni, az a társadalom perifériájára szorul.

Ami engem illet én nem pontoztam le, mert aki megmagyarázza, kifejti és alátámasztja a válaszát, annak zöld kezet adok (függetlenül, hogy egyetértek-e vele vagy sem).

2018. dec. 12. 20:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pont fordítva gondolom. 25 éves koromig sem kellettem senkinek, de akkor legalább egyetemen voltak lányok, ismerkedési lehetőségek és barátságok alakultak. Most 30 felett sokkal nehezebb, a régi ismerősök már családosak és eltávolodtak, a melóban kizárólag férfiak vannak és örülök ha akár havonta 1x köszön reggel futólag egy nő, nem hogy ismerkedés alakuljon.... mindenki rohan egyfolytában, meló reggeltől estig aztán még az otthoni ügyek is, stb. Szóval nem, rohadtul nem könnyebb, sőt sokkal nehezebb lesz. Azóta sincs senkim.
2019. márc. 30. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!