Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honann tudhatja egy nő, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honann tudhatja egy nő, hogy szép-e?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, azt hiszem magamról, hogy szép vagyok, mivel saját magamnak tetszem, ahogy vagyok ( mondjuk, hogy ami nem tetszett, és tudtam rajta változtatni, azt megtettem, amin nem, azt elfogadtam), és eddig tetszett mondjuk 10 férfi összesen.

Vegyük, hogy szerencsém volt, és abból a 10-ből engem is mindegyik vonzónak talált. (Vonatkozzon ez a 15-25 éves korom közti periódusra)

Tegyük fel, hogy abban a 10 férfiban külsőre nem volt közös vonás, mert nincs ideálom, valamivel megfogtak.

Most akkor ez alapján én szép vagyok, vagy csak hihetetlenül szerencsés?

Mert kifoghattam volna 10 olyan férfit is, akiknek teljesen más a vonzó, és akkor 10 elutasítás a végeredmény. Akkor joggal gondolhatnám, hogy csúnya vagyok? Vagy csak peches?

2018. dec. 12. 08:34
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Meg kell kérdezni róla férfiakat, de nem olyanokat, akik igénytelenek és szó szerint minden nőre azt mondják hogy szép, akinek két keze, két lába és feje van. Meg persze nem személyes ismerősöket, mert ők úgy is hazudni fognak.

Egyszer elmondtam egy ismerős csajnak, hogy ő nem szép, de csúnya sem. Modellnek nem mehetne el, de azért rejtőzködnie sem kell az emberek elől. Tök objektíven elmondtam ezt, hogy olyan átlagosan néz ki (annak is inkább a jó értelmében), erre azóta nem beszélt velem. Szóval csínján az őszinteséggel, személyes ismerős úgy sem fog válaszolni :D De erre van az internet.

Ja és a férfiaknak valamivel kisebbek az igényeik a nőket tekintve, mint fordítva.

Értsd ezt úgy, hogyha egy férfi elé raknánk 100 nőt, hogy válassza ki belőle a neki tetszőket (akikkel szexelne is), akkor kiválasztana 40-et, vagy 60-at. Még ha egy nő elé raknánk 100 férfit, hogy válassza ki a neki tetszőket, akkor kiválasztana 5-öt, vagy 10-et. A nagyságrendek szerintem látszódnak :D

2018. dec. 12. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Mit is mondjak? Óriási dilemma ez magad felé! :)

Engem sosem foglalkoztatott az,hogy szép vagyok-e vagy sem. Minden nő próbálja magából kihozni a legjobbat, de ez felerészben adottság, negyede részben pénz, és másik negyed részben ízlés kérdése.

Számomra - nőként- az a szép nő aki egyéniség, és nem akar többnek, másnak látszani mint ami. Ha túlzásba viszi a szépítkezést - mert lehet- szerintem már mű, és a pasik nagyrésze a természetességet szereti.

2018. dec. 12. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Ez utóbbit lehet úgy értelmezni, hogy a férfiak túl igénytelenek, vagy a nőknek túl nagyok az elvárásaik, de nem akartam bántani egyik nemet sem, egyszerűen csak nem egyforma a két nem, ennyit kéne megérteni.
2018. dec. 12. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Minden nő szép. Minden nőben van valami ami miatt szépnek lehet nevezni. Mivel a szépség relatív mondhatjuk azt, hogy szerencsés vagy. Vannak nők(pl modellek) kik szépnek vannak titulálva mégis vannak férfiak, kiket nem mozgat meg. Míg vannak "átlagos" nők, akikért egyesek odáig vannak. Szóval mondhatni "szerencse" kérdése, de nem csak azon múlik.
2018. dec. 12. 08:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#1-es:

"Modellnek nem mehetne el"

Csak szólnék, hogy pl. ők is modellek ám:

[link]

[link]

2018. dec. 12. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:

5

Mindenki értette hogy mire gondoltam, te is, csak van benned némi kötözködési hajlam.

2018. dec. 12. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindenki szép, a maga módján.
2018. dec. 12. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:
A szépség kérdése nagyon szubjektív dolog, de ezt te is leírtad valamilyen formában. Az hogy valaki számára vonzó vagy nem jelenti azt, hogy mindenki számára az vagy és az, hogy valaki számára nem az sem azt jelenti, hogy senki számára nem lehetnél az. Csak gondolj bele abba, hogy neked is van aki tetszik van aki nem, ez nyilván másnál is így működik. Az, ha magadat el tudod fogadni úgy ahogy vagy és magadnak tetszel az szerintem bőven elég és több is mint amit a legtöbb ember a mai világban el tud érni,hisz a társadalmi nyomás a külső megítélésről mindenkit érint, csak van aki rá tud jönni, hogy ez semmit nem számít.
2018. dec. 12. 10:46
 9/9 anonim ***** válasza:
photofeeler
2018. dec. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!