Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nö szingli hosszú évekig, az azért van, mert nem elég szép?
Tehát ha amúgy akarna partnert nem is görcsösen , söt laza, nem könnyuveru se betokosodott
Az en velemenyem az, hogy egyszeruen arról van szó, hogy nem elég szép az illetö , mert aki szép, azt a virágszálat letépik a férfiak
elképzelhető.
írom ezt "nem elég szép" nőként.
Túl válogatós. Képzeld el, hogy átlagos csajszi, nem csúnya, de azért modellnek sem mehetne el.
Viszont megdugta akár egy, akár több top pasi. Volt egy (vagy több) nagyon gazdag, vagy nagyon-nagyon jóképű, vagy nagyon izmos, nagyon vicces/magabiztos férfi az életében. (A férfiak ha csak dugásról van szó, simán lejjebb adják a lécet és csinálják saját maguknál kevésbé vonzóval is.)
És azóta azt hiszi, hogy neki olyan jóképű/pénzes/vicces férfi jár alapból szerelemre, kapcsolatra, mint amilyenek egyszer véletlenül átmentek rajta. Viszont tévedésben van, viszont lejjebb a korábbi tapasztalatai miatt nem tudja adni.
14
Aki annyira magányos, az simán kipróbálhatja az internetes ismerkedést.
Igen, egyszer próbáltam, meg is ismerkedtem egy bűnözővel...
Akkor megfogadtam, hogy soha többet, nem bízom a netes társkeresőkben.
"ma 08:30"
le vagy pontozva pedig igaz. A férfiak valóban kisebb igényűek külsőre ha csak szexről van szó. 30F
Nem.
Ha csak "nem elég szép", akkor még simán vonzó lehet egy saját lehetőségeivel tisztában lévő, reális elvárásokkal rendelkező "nem elég jóképű" férfival.
Lehetséges okok:
- nem akar kapcsolatot jekenleg
- életviteléből adódóan túl kevés férfival érintkezik, így nincs esély az ismerkedésre
- nem veazi észre, ha próbálkoznak nála, ügyetlen az ilyesmiben
- magához képest irreális elvárásai vannak
- elvárásai nem "magasak", de felszínesek, nem önmagának és a valódi igényeinek felel meg, hanem valamilyen ideál
- külsejével nincsen probléma, de a személyiségét tekintve nehéz eset
- nem "nem elég szép", hanem kifejezetten előnytelen megjelenés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!