Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nö szingli hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nö szingli hosszú évekig, az azért van, mert nem elég szép?

Figyelt kérdés

Tehát ha amúgy akarna partnert nem is görcsösen , söt laza, nem könnyuveru se betokosodott

Az en velemenyem az, hogy egyszeruen arról van szó, hogy nem elég szép az illetö , mert aki szép, azt a virágszálat letépik a férfiak

2018. dec. 11. 23:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

elképzelhető.

írom ezt "nem elég szép" nőként.

2018. dec. 12. 06:50
 12/19 anonim ***** válasza:
26%
Fordítok: "nem elég szép", értsd "ronda"
2018. dec. 12. 07:59
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

Túl válogatós. Képzeld el, hogy átlagos csajszi, nem csúnya, de azért modellnek sem mehetne el.

Viszont megdugta akár egy, akár több top pasi. Volt egy (vagy több) nagyon gazdag, vagy nagyon-nagyon jóképű, vagy nagyon izmos, nagyon vicces/magabiztos férfi az életében. (A férfiak ha csak dugásról van szó, simán lejjebb adják a lécet és csinálják saját maguknál kevésbé vonzóval is.)

És azóta azt hiszi, hogy neki olyan jóképű/pénzes/vicces férfi jár alapból szerelemre, kapcsolatra, mint amilyenek egyszer véletlenül átmentek rajta. Viszont tévedésben van, viszont lejjebb a korábbi tapasztalatai miatt nem tudja adni.

2018. dec. 12. 08:30
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
A legkézenfekvőbb dolog senkinek sem jutott eszébe. Nálam például egyértelműen az volt a gond, hogy nem jártam társaságba, így ismerkedni sem tudtam. Amikor bekerültem egy olyan munkahelyre, ahol sok férfi volt, mindjárt változott a dolog, mindig volt valaki, akit érdekeltem.
2018. dec. 12. 09:17
 15/19 anonim ***** válasza:
18%

14

Aki annyira magányos, az simán kipróbálhatja az internetes ismerkedést.

2018. dec. 12. 09:44
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

Igen, egyszer próbáltam, meg is ismerkedtem egy bűnözővel...

Akkor megfogadtam, hogy soha többet, nem bízom a netes társkeresőkben.

2018. dec. 12. 13:19
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 05:25 Miért? "Szabad akarat" Kötelező lenne az n+1. randevún is részt vennem, amikor nincs hozzá kedvem? Miért is?
2018. dec. 12. 15:22
 18/19 anonim ***** válasza:

"ma 08:30"

le vagy pontozva pedig igaz. A férfiak valóban kisebb igényűek külsőre ha csak szexről van szó. 30F

2018. dec. 12. 16:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha csak "nem elég szép", akkor még simán vonzó lehet egy saját lehetőségeivel tisztában lévő, reális elvárásokkal rendelkező "nem elég jóképű" férfival.

Lehetséges okok:

- nem akar kapcsolatot jekenleg

- életviteléből adódóan túl kevés férfival érintkezik, így nincs esély az ismerkedésre

- nem veazi észre, ha próbálkoznak nála, ügyetlen az ilyesmiben

- magához képest irreális elvárásai vannak

- elvárásai nem "magasak", de felszínesek, nem önmagának és a valódi igényeinek felel meg, hanem valamilyen ideál

- külsejével nincsen probléma, de a személyiségét tekintve nehéz eset

- nem "nem elég szép", hanem kifejezetten előnytelen megjelenés

2018. dec. 12. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!