Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereket szeretnék de 34f vagyok és életembe dolgoztam csak nem vagyok bank igazgató igaz de megvan mindenem. Felek az ismerkedéstől mit tegyek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Esetleg kérj tőlük, jó páran úgy beszélnek, mint aki megbánta, így biztos neked adják.
32/f
34 életéveddel mindössze egy esztendővel vagy fiatalabb nálam, de jól átgondoltad te ezt a gyerekvállalásos dolgot? Felkészültél rá egyáltalán? Kötve hiszem. Anno 2-3 éve nekem is voltak hasonló gondolataim, hogy bevállalnék egy kisgyermeket, csakhogy a külső adottságokból fakadó hátrányok alapján hatványozottan lényegesen többet kellene nyújtanom, mint egy jóképű, nagypofájú, törtető, embertársain átgázoló, pofátlan, gennyláda zsarnok.
Csak éppen a dac bennem lapul, minek teperjek bárkiért is, ha csettintésre egy fentebb említett alfahím bármikor bárkit képes pillanatok alatt elhódítani, még olyan nőket is, akik kézzel-lábbal hadakoztak verbálisan az ilyen férgek ellen.
Hogy mit csinálj? Rendezkedj be a szingli életmódra. Alakítsd át úgy a lakásodat, hogy abban kizárólag neked legyen hely, a te ízlésedet tükrözze, kizárólag a te kényelmed szolgálja. Egy második személynek nincs ott helye, aki megkeseríti az életedet.
Mellesleg gyerek? Üvöltöznek, pofáznak, ugatnak, ordibálnak, beszarnak, behugyoznak, szétverik a legértékesebb modelljeidet a polcon, összetépik a hivatalos irataidat, letörölnek a gépedről mindent, összenyálazzák az üdítősüveged száját, behugyoznak az ágyadba stb. Hát kell ez neked?
Ami értékes azt úgy is tartom esélytelen lenne kivennie
Macska kutya is beszarik míg nem neveled be
Biztos fárasztó is van és idegesítő a gyerek nevelésbe de mit hagyok hátra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!