Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ronda vagyok, akkor ku rvaként sem lenne sikerem a férfiaknál?

Figyelt kérdés

Hogy olyan férfiakkal szexeljek, akiket vonzónak találok? Már nagyon meg szeretném tapasztalni azt az érzést, milyen egy igazán vonzó férfival szexelni.

26L

2018. dec. 8. 18:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem annyi forintom lenne ahányszor már visszautasított "ronda vagyok nem kellek senkinek" nő, akkor már rég a Bahamákon csapatnám.
2018. dec. 8. 18:28
 12/32 anonim ***** válasza:
hát, úristen.
2018. dec. 8. 18:29
 13/32 anonim ***** válasza:
58%
nem vagyok kövér, se büdös, mert szoktam zuhanyozn, nos dugunk vagy mi lesz?
2018. dec. 8. 18:30
 14/32 anonim ***** válasza:
85%
A vonzó férfiak ingyen dugnak, csak szólok. Azok a férfiak fizetnek egy menetre, akik amúgy nem kapnak nőt, vagy nem olyat. Ha ronda K-ként akarsz jópasik között válogatni, hát ahhoz sok szerencsét kívánok.
2018. dec. 8. 18:32
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hiszem, hogy vagy F vagy, vagy csak provokálsz. Ha valoban érdekelne akkor végignéznéd bármelyik szexpartnerkeresö kinálatát. Biztosan találnál sok olyan hirdetöt aki nálad kevésbé vonzonak néz ki, pedig ebböl él.
2018. dec. 8. 18:35
 16/32 anonim ***** válasza:
Pics or didnt happen
2018. dec. 8. 18:37
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ronda vagy és emiatt nincs szerencséd a pasiknál. Így aztán k*rválkodni akarsz, hátha sikerül valami jóképű férfit kifogni. Már bocs, de ha ezt gondolod, még hülye is vagy... Ha igazán jó pasit szeretnél, akkor neked kell fizetned érte, őt nem fogja érdekelni, hogy nézel ki. Vagy van még egy opció: ha mégis prosti akarsz lenni, rengeteg extrát kell bevállalnod, viszonylag olcsón. Akkor lehet, hogy rádtalál egy perverz szépfiú is. :)
2018. dec. 8. 18:38
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de ha még ingyen sem szeretnének szexelni veled, miért gondolod, hogy akkor majd fognak, ha fizetniük is kell érte? Nem értem a logikát.

Ha számodra igazán vonzó férfival szeretnél szexelni, akkor neked kell perkálnod érte.

2018. dec. 8. 18:39
 19/32 anonim ***** válasza:
78%
Esetleg olvass el egy pár könyvet, bővítsd a trágya tudásod és adj magadra egy kicsit. De te gondolod. A kvalkodokas mégis jóval egyszerűbb.
2018. dec. 8. 18:47
 20/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért mindenkinek a fizetős szolgáltatás jut eszébe.
2018. dec. 8. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!