Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, az társkeresési szempontból jó vagy rossz, ha szeretem a cicákat, meg hogy van is nekem egy szobacicám?
Egy másfél éves ivartalanított nőstény cicáról van szó. Bent tartom a lakásomban, és teljesen benti, baba kora óta bent van. Rendszeresen bolhátlanítom, féregtelenítem, az ajánlott védőoltásokat beoltatom neki. Még azt, hogy van egy cicám lehet elfogadná mindenki, maximum a szőréra allergiások nem, de azt, hogy szobacicus.. Falun nőttem fel, és abban szocializálódtam, hogy az állatokat kint tartjuk, de én ennek ellenére jobban szeretem bent tudni, a kicsi Lulu-t.
F
Szerintem ez a legtöbb embernél semleges, nálam is bár alapból inkább kutyás vagyok.
Nekem csak az lenne zavaró ha ágyban aludna, meg mindenhová felmászna,szőrözne.
Bocs, ha ferfiként írok, de szerintem buta sztereotípia, hogy csak nőnek lehet macsekja.. :)
Itt egy cikk:
Képek alatt is van leírás. :)
Nekem is van pár ilyen képem a "lányommal" ☺️
Én is ha hazaérek műszakból, már nyomorgatom is, kaját előbb kap, mint én eszek. Aztán jön a végignyúlok apán és jót dorombolok, miközben simogatnak műsor. 😅
Igen, volt olyan barátnőm aki kicsit mintha féltékeny lett volna. :D
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!