Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senki nem kért fel táncolni, mit tegyek?
22 éves lány vagyok.
Szerdán elmentem a barátnőimmel táncolni egy buliba egy szórakozóhelyre, amit egy egyetem szervezett.
Nos, úgy kell elképzelni, hogy minden barátnőmet felkérték táncolni, kivéve a ducibbakat és engem. A legjobb barátnőmet is, mindenkit. Nagyon kínos volt, volt olyan srác, aki végignézett a társaságunkon, és inkább egyedül táncolt, mintsem felkért volna minket.
Én nem akartam odamenni ezek után, mert majdnem elsírtam magamat. Igyekeztem kicsípni pedig magam, smink, parfüm, szép ruha, és önfeledtül táncoltam, tehát eleinte mg jól is éreztem magamat.
Régen volt egy párkapcsolatom(18 éves koromtól 21 éves koromig), ahol a srác azért szakított velem, mert nem voltam olyan "vad", szexis, csábos, és, bár imádta a személyiségem, emiatt a szex nem működött. (Elméletileg szép vagyok, meg nőiesen öltözködöm-magassarkú, feszülős ruhák, nem közönséges, hanem elegáns mert Anyukám mindig elmondja, hogy ne legyek közönséges és figyel az öltözködésemre, sminkelek, szép a hajam, illatos és ápolt vagyok, festem a körmöm, stb.). Az ex barátom is elmondta, hogy szép vagyok, de "unalmas", kiszámítható a kisugárzásom.
Ebben a helyzetben megint ezt éreztem. Nekem sosem udvarolnak, és a srácok mindig a barátnőim felé közelednek. Hozzám még szexre se jönnek oda a srácok(nem, nem feküdnék le velük, csak azt mondom, hogy egyáltalán nem keltem fel az érdeklődésüket).
Igyekeztem már a személyiségemmel hódítani, olvasott vagyok, kitűnő tanuló az egyetemen és sokminden érdekel(videójátékok, rajzolok, thai-boxolok, kirándulgatok), mégis valami gáz van.
Képet nem teszek fel, ellenben tanácsot kérnék.
Volt valaki így? Vagy fiúk, volt dolgotok így lánnyal?
Minden vélemény, gondolat, tapasztalat érdekelne, mert a buli után teljesen elment a kedvem mindentől.
Rengeteg gyönyörű mai lány van, hiába "tucat", mindegyik nőies, már 14 éves korában kifejlett nő és buknak rájuk a pasik.
Leszögezem, hogy nem szeretnélek megbántani de az unalmas jelző, még a szép nőket, férfikat is 150%-ban elviszi. Magyarán mindig van valakijük.
A külső az ami 80-90%-ban fontos a mai nőknek és férfiaknak. Persze vannak kívételek akik ésszerűen olyat keresnek akivel egy életet le lehet élni és nem 2-3 évet.
---
Jómagam se kellek senkinek csak abszúrd full ronda 140cm-es csajoknak, akiket hagyjuk kategória. De végső elkeseredésem még hátra van...
Tinderen akivel párba állok nem válaszolnak, hülyének néznek.
Én is unalmas vagyok, csak azt nem veszik észre, ratam, hogy ezermester vagyok és bármi gond van azt 90%-ban én meg tudom oldani.
Ja, meg hogy csendes vagyok.
Ez van én már egyedül tervezek mindent, mert senkinek nem volt elég jó.
Hódítsd meg a nőket és férfiakat meg egy nagy baromság!
szia, én is ilyen voltam/vagyok, nagyon csinos, szép voltam ennyi idősen, igaz, volt barátom pont akkor, de nagyon sokszor nem, éveket voltam egyedül. Nem igaz, hogy ha nem görcsölsz rá, akkor majd jön valaki. Nem jön.
Amire én rájöttem, hogy az emberek szemébe kell nézni, és mosolyogni kell.
Szerintem észre sem vetted, de a barátnőid ezt csinálták. Lehet, hogy nem akkor, mikor éppen felkérték őket, hanem 10 perccel korábban, mikor kimentek wc-re, útközben rámosolyogtak valakire, aki később odament hozzájuk felkérni őket.
Szerintem mindenképp tanulj meg az emberek szemébe nézni, és mosolyogj rájuk. Egyik ismerősöm is folyamatosan nagyon népszerű volt, és nem értettem, mert bár csinos volt, mégsem volt csinosabb, mint mondjuk én vagy még egy csomó mindenki más, érdekesebb sem volt, de mégis ragadtak rá a pasik.
Aztán észrevettem, hogy szinte minden férfira úgy néz, mintha ki akarna velük kezdeni. Neki ez volt az alap nézése, ha neki valamennyire is tetsző férfit látott.
Mondjuk naponta szembe jött vele 100 férfi, akire így nézett, jó vicc, hogy ebből x db kikezdett vele.
Ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!