Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok 40 es férfi jo egzisztenci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok 40 es férfi jo egzisztenciával stb stb . mért van egyedül?

Figyelt kérdés

Sok 40 es szingli férfit ismerek néhánynak az a véleménye erről hogy nem talál megfelelő társat.

Másik része jól érzi igy magát.

Némely meg nem akarja feladni a függetlenségét de közben mindegyik társat szeretne.

2018. dec. 7. 14:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Lehet többen így érzik magukat jól. Nem mindenki mellé való társ, valaki elvan egyedül is. Van ilyen barátnőm is. Ő is már idősebb.
2018. dec. 7. 17:05
 22/28 anonim ***** válasza:

"hanem az echte lúzer, alkesz, pötsfejű nyomiknak is akad nő akkor már."

És mégis milyen nőkkel vannak együtt ezek a pasik? Ha a korosztályukkal nem? A 30-as normális férfiak panaszkodnak, hogy nem találnak párt, de az alkesz nyomi 40-eseknek meg jut fiatal nő?

2018. dec. 7. 17:07
 23/28 peca1000 ***** válasza:

A mingli korszak itt kezdődik.

Azaz mind a 2 fél saját lakásában lakik, és heti pár alkalommal találkoznak, szex, és más egyéb közös program miatt.

Sok 40-es és ettől idősebb él így (nők is), én is ezt tervezem, ha elválnèk, vagy megözvegyülnék.

2018. dec. 7. 18:43
 24/28 anonim ***** válasza:

Talán mer nekik az úgy a jó ? Én is így vagyok csak 30 vok nem 40.

Ez nem egy kötelező dolog.

2018. dec. 7. 19:10
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogyan és kivel ismerkednek.

Én 34 éves vagyok, nemrég pont azért szakítottam meg egy 40-es pasival a beszélgetést, mert rohant, mint a rakéta, még csak nem is találkoztunk, de már összeköltözés, házasság, gyerek, és kifutunk az időből, na, itt állítottam le.

2018. dec. 7. 20:19
 26/28 anonim ***** válasza:

#17 te mit kötekszel a másik válaszolóval? Szövegértést tanultál?

"A csaj közli veled, hogy elhanyagolod, nem érzi azt, hogy fontos lennél számára, és ha nem változtatsz ezen, akkor elhagy.

Ok-okozati összefüggés. Ennyi.

És még a kommunikáció is megvolt."

Nem sikerült elolvasni, hogy miről írt a kommentelő? A megcsalásról. Ennyi hülye idióta libát, mint itt..

2018. dec. 8. 14:28
 27/28 anonim ***** válasza:

Pont te beszélsz itt szövegértésről? Pont te, aki nem érti a másik szövegét?

Idézem: "Van szád és van kommunikáció; senki nem kényszerít rá senkit, hogy hazudjon vagy megcsalja a másikat. Ha nem kap meg valamit egy kapcsolatban, akkor ki lehet lépni belőle."

Ott a VAGY szócska, tehát az egész szöveg nemcsak a megcsalásról szól, hanem sok más egyébről is! A megcsalás kifejezés csak egy része volt az egész szövegnek. A szöveg értelme nem a megcsalást helyezi központi témába.

Pl. attól, hogy valaki hazudik a másiknak attól még nem feltétlen lesz belőle megcsalás.

2018. dec. 8. 14:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Te teljesen hülye vagy és csak fröcsögni bírsz.. Na viszlát
2018. dec. 9. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!