Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 40 es férfi jo egzisztenciával stb stb . mért van egyedül?
Sok 40 es szingli férfit ismerek néhánynak az a véleménye erről hogy nem talál megfelelő társat.
Másik része jól érzi igy magát.
Némely meg nem akarja feladni a függetlenségét de közben mindegyik társat szeretne.
Kettő ilyet ismerek. Mind kettő ezerrel keresi a megfelelő társát.
Ez miben merül ki? 20-35 év közötti nőket versenyeztetnek. Mindig van 3-4 nő, akik bizonyitani akarnak, ők a megfelelők. Mindig akad 1-1 egyetemista, akik nem akarnak, nem tudnak lakbért fizetni, igy náluk laknak. Vagy is a házas élet szebbik részét egyszerre több nőtől is megkapják.
A szürke hétköznapokat meg nem kérik az élettől. Azért mindig azt hajtogatják, ha egyszer lesz egy olyan nő, akit érdemesnek találnak rá, azt feleségül veszik.
Egy kapcsolatért mind a két félnek napi szinten tenni kell, hogy az működőképes legyen. Ha megromlik, arról mind a két fél tehet.
Ha otthagytak, vagy megcsaltak, arról ugyanúgy te is tehetsz, mert a csaj valamit nem kapott meg tőled.
Az már az ő problémája, hogy esetleg nincs gerince, mert megcsalt, vagy nem közölte veled a problémát.
Te pedig ne járj szemellenzővel. Ha ismered a párod, akkor tudhatnád, hogy mikor van problémája, vagy miért viselkedik furcsán.
Meg volt egyáltalán a napi szintű beszélgetés?
Igen, mindennek oka van, semmi se történik ok nélkül!
"Havi 200-250 ezerért egy tökéletes testű, szép arcú lányt találsz magad mellé Budapesten. Ami azért nem nagy összeg..."
Itt most TÁRSkeresésről volt szó. Tudod te mit jelent, az hogy társ? Hát nem azt, hogy pénzért undorral dug veled.
"Itt most TÁRSkeresésről volt szó. Tudod te mit jelent, az hogy társ? Hát nem azt, hogy pénzért undorral dug veled."
Persze, ha kivetíted a saját preferenciádat az egész világra, akkor könnyebben "átlátod" a dolgokat, csak éppen nagyot koppansz, amikor szembejönnek a tények. Mindenkinek más a társ, nem mindenki vágyik szerelemre.
" Köszi, de én nem élek ebben az álomvilágban, hogy mindennek oka van. Van szád és van kommunikáció"
A csaj közli veled, hogy elhanyagolod, nem érzi azt, hogy fontos lennél számára, és ha nem változtatsz ezen, akkor elhagy.
Ok-okozati összefüggés. Ennyi.
És még a kommunikáció is megvolt.
Én pozitív értelemben feladtam. (tehát nem görcsölök rá) :)
Ha tényleg jó egzisztenciával a korombeliek sem nagyon találnak társat (van ismerős), akkor én az albérletemmel meg tök közepes fizetésemmel pláne. :D
Adok magamra, nem hanyagolom el magamat (nem vagyok pocakos negyvenes), 35-nek szoktak nézni max. De sajnos saját tulajdont a kocsimon kívül nem tudok felmutatni. :)
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!