Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért sokkal válogatósabbak az ismerkedésben mint a férfiak?
Általánosságban ha egy átlag férfit megkérdeznek hogy lát e vonzó nőket,azt fogja mondani hogy sok vonzó nő van.
Ezzel szemben ha egy átlag nőt megkérdeznek lát e jó pasikat, szinte biztos az lesz a válasza hogy hát alig vannak jó pasik.
Szóval tényleg ennyire válogatósak a nők? Vagy ennyire nincsenek jó pasik?
20: Na ezt mondjuk, hogy egy férfihoz képest sok az elvárás. Egy férfinál ehhez képest: Nézzen ki jól és ha tartósra marad, akkor ne legyen túl idegesítő.
De valaki már jól leírta korábban, hogy a nők baja hogy a legjobbat akarják, a férfiak baja pedig hogy minden nőt akarnak. Ösztönök. Ezért tűnik úgy a férfiaknak, hogy a nőknek rohadt magasak az elvárásai és ezért tűnik úgy a nőknek, hogy a férfiak csak dugni akarnak, bármit megdugnának, stb.
Jézusom néha olyan cifra dolgokat lehet találni hogy lefordulok a székről.
Voltak jó meglátások de nem találtam tudományosan megalapozott választ. Próbáljuk onnan hátha közelebb visz a megoldáshoz.
Evolúciós szempontból úgy fejlődtünk ki hogy arra lett a férfiak agya programozva hogy minél többször szórja szét a magvait, minél többször párosodjon hiszen így tudja a legtöbb életképes utódot létrehozni lévén hogy nem a férfi az aki terhes lesz és nem ő szoptatja az utódot (igen tudom hogy a férfi melle is képes tejet termelni bizonyos körülmények között de nem ez az általános). Mígy a nők úgy lettek programozva hogy ahhoz hogy a legéletképesebb utódot hozhassa létre ahhoz a legéletképesebb hím kell. Régen a pucér seggel dzsungelászós időkben ezek a szükséges erények az állóképességet, erőt, erős imminrendszert, ügyességet és azt jelentették hogy tud-e valaki polipot fogni az erőben.
Mára ezt a civilizáció hatására átvette a kultúra és olyan erények is előtérbe kerültek mint az emocionalitás, intelligencia, karizma vagy akár az anyagi helyzet is.
Az ösztönök megmaradtak csupán a kultúra elhozta normalitásként az egyszerre csak egy partner felállást. Így a férfiak több nőnél próbálkoznak míg valami össze nem jön és emiatt gyakrabban találják vonzónak őket, mígy a nők jobban megválogatják azt hogy kivel hajlandóak együtt lenni magasabbak az elvárásaik emiatt kevesebb férfit találnak vonzónak.
Ennyit tudok elmondani Vietnámról! Remélem segítettem. :)
Nem csak a herék, maga a pénisz is vicces. Ez nem utálkozás, meg lehet érteni, ha valaki megpróbálja. Nézd meg a régi festményeket, szobrokat. Csodás izmok, szép felsőtest, arc, lábak, minden szuper, és ott ficcen "élettelenül" egy pénisz meg két here.
Mellettem áll a sorban egy férfi, felöltözve, komolyan tudom venni. De ha elképzelem pucéran, hogy van alatta egy erős test meg egy kis fütykös, tök vicces lesz a leggonoszabb kinézetű férfi is. Tehát maga ez a kontraszt.
De én ezt azzal kötöm össze, hogy nekem sok ráhangolódás és szerelem kell a szexhez. Akit szeretek, azt már nem találom viccesnek, mert minden porcikáját szeretem.
Ugyanezért nem indítanak be a dickpic-ek sem.
Nőkön is van egy csomó minden, amit folyamat kritizálnak, és teszünk ellene vagy elrejtjük. Nem kell ezen megsértődni. Lehet, hogy van olyan férfi, aki a vaginákat találja viccesnek, én nem találkoztam még élőben más nőkkel pucéran, meg nem is vonzódom hozzájuk, tehát elfogadom, ha valaki azt mondja, az is vicces. Sőt, szarni is szarok, és gusztustalan dolog a szar, tehát nem sértés.
@26
Teljesen egyetértek veled férfiként is! Nem kellene összejöjjöd a csak kefélni akaró, hazug, két soros sablon üzeneteket küldő, a nőket lenéző férfiakkal.
És azt is látom, hogy ebből rengeteg van!
Mondjuk pont ezért gondoltam mikor szingli lettem, hogy milyen könnyű lesz egy sok éves kapcsolat után ismerkedni, mert a nő ismerőseim szerint ritka a normális férfi, és én az vagyok (legalábbis remélem, hogy nem csak hazudtak nekem és az akkori pároknak, amíg kapcsolatom volt), saját lakásom, életem van, nem akarok rögtön a nőhöz koltozni, etc.
Az eredmény? Írhattam én kulturált, egyéni, normális levelet, ha ezek 99%-ban minden válasz nélkül landoltak a kukában (már egy “szia, nem egymást keressük, de sok sikert üzenet is csoda szamba megy”).
Ha a randik 99%-a arról szólt, hogy a csaj ugyanolyan buta, és sekélyes, mint az általad lefestett pasasok.
Ha ezt elmesélem, akkor rögtön megjön a reakció, hogy plázacicáknál próbálkoztam, mert minden férfinek csak a 20-22 éves party-babák kellenek, de nem, ez sem igaz.
Egy szó mint száz, lehet sírni, hogy a férfiak mind szexre menő, figyelmetlen tulkok, vagy lelki problémásak, a kérdés az, hogy hol vannak azon normális nők tömegei, akik a rengeteg ilyen férfi miatt nem találnak part.
Vagy felmerül, hogy az a normális tömeg nem létezik egyik nemnèl sem, nem csak a férfiak párkapcsolatra alkalmatlanok, hanem a nők nagy része is, csak másik ennek a megnyilvánulásai (mondjuk második randin összeköltözni a nők is akarnak 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!