Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kövér fiatal srác vagyok, le szeretnék fogyni a jó pasik miatt. Szerintetek is könnyebb lesz jó testtel ismerkedni mint 130 kilósan?
Jelenleg több, mint 130 kilót nyomok 21 évesen. Rengeteg ember szerint jóképű vagyok alapjáraton mondjuk még eléggé kölyökképű.
A saját korosztályomat preferálom.
Vannak ún. duci kedvelők a melegek közt is, de ők általában az idősebbeket szeretik (minimum 25 fölött) érettebb kinézettel. Akiknek mégse vagyok kisfiú, azok nagy része a minimum 160 kilós srácokat szeretik és vagy hízlalni szeretnének, hogy tetszem nekik (na azt nem), vagy lelépnek egy undormánnyal.
Így hát marad az életmódváltás és a fogyás, persze magamért is.
#21:
Köszönjük Gandalf biztató szavait a muglikról.
az utolsó 3 kommentből az első 2-őnél kérvényeztem a kommentek törlését, mivel értelmetlen dolgokat írnak.
A kérdés aktuális: egyetemi vizsgák miatt most állnék neki a fogyásnak. Érdemes? valóban egy új életet ad?
Szerintem érdemes lenne elkezdened fogyni. A legjobb az lenne, ha közösségben sportolnál/fogynál, úgy sokkal ösztönzőbb, sokkal nagyobb buli tud lenni, legalábbis én így vagyok vele. :D Az, hogy új életet ad-e arról nem tudok nyilatkozni, még nem adtam le ekkora tömeget. (Múlt héten voltam sportorvosnál, ott 97 kilogrammra és 181 centiméter magasra mértek, ezek szerint olyan 15-20 kilogrammot idővel le kéne adjak.)
Vizsgák mellett hogy lesz időd fogyni? :) Ilyen kevés vizsgád van vagy ilyen jól megy a tanulás? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!