Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
195 cm vagyok és nem vesznek észre a magas nők, akik nekem nagyon tetszenek, az alacsony nők viszont igen. A magas nőknek miért nem tetszem?
Sokaknak van valami zsánere, ami külső tulajdonság nagyon bejön (pl hajszín, szemszín, stb) a másik nemen, nálam ez a magasság. Nagy pluszt jelent vonzóságban nálam ha egy csaj simán csak magas, persze nem ez az egyetlen szempont és a másik hogy még egy nőt sem dobtam ki az ágyamból csak azért, mert alacsony volt.
Viszont azt látom nem jövök be a magas nőknek. (Itt most kb olyan 180 cm és attól felfelé értsétek, vagy talán még lefelé pár centi.) De szinte egynek sem. Nem vagyok csúnya, de azért Brad Pitt sem, azért vannak sikereim a nőknél, szoktam tetszeni néha lányoknak, voltak tartós kapcsolataim, pár kaland is. Ezért nem értem miért pont azoknak nem jövök be, akik nekem a legjobban bejönnek. Ja igen és az utcán, vagy bárhol azt látom a magas csajok átnéznek rajtam, elfordítják a fejüket, nem érdeklődőek egyáltalán, mintha szinte sosem láttam volna hogy egy magas nő tetszést mutatott irántam. Miért lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!