Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves férfinak hol kellene tartania az életben szerinted? Jogosan érzem azt, hogy le vagyok maradva a kortársaimtól? Ez szül bennem önbizalomhiányt az ismerkedésben is
Tudom nem csak ez számít és nem lehet mindent ezekben mérni, pláne nem hogy mennyire vonzódnak hozzád a nők, de mégis most ebből a szempontból nézem meg. 25 évesen hol tartanak a férfiak? Mik a csajok elvárásai?
3-4 évig alkoholista voltam, aki a végére már napi 3 üveg bort is megivott. Januárban tettem le az italt. Az egyetem utóbbi éveit teljesen elszúrtam, de már józanon úgy döntöttem, hogy befejezem. Most 20-21 évesekkel tanulok együtt a padban és 26 évesen lesz diplomám pénzügy szakon. Érettségi óta minden nyáron Angliában dolgoztam, ahonnan elég szépen hoztam haza a pénzt és mert spóroltam (még alkeszként sem vertem el minden pénzt), ezért most van 3,5 millió forint félretett pénzem, amit én gyűjtöttem. Jogsim nincs, kocsit nem tervezek, de jogsit jövőre igen. Az ital miatt eléggé elhíztam, de sikerült leadni a túlsúlyt (24 kilót) és azóta edzek, testépítek folyamatosan, alapból vékony alkatú voltam/vagyok eredetileg. 3 nyelvvizsgám van, angolul anyanyelvi szinten, oroszul és németül középfokon beszélek. Érettségi óta nem a szüleimmel élek, hanem tőlük külön, legalább saját szobám mindig volt önálló albérletben.
Erre vannak szorijaim amúgy komolyan.
Van egy haverom egy hiper intelligens.
Neki volt egy jó barátja annak egy igazi bombázó babaarcú nője.
Na most a srác nem volt diplomás ilyen aljább melókat csinált kint külföldön,a csaj orvosira járt és nyilván vele volt évekig.
Igen ám,csak,hogy történt egy dolog.
A csaj végzett az orvosin és bekerült rezidensnek a kórházba,és szépen összemelegedett a főorvossal.
Szerinted a sráccal mit csinált a csaj?
Kidobta szépen,és a végzése után max egy év telt el.
Tehát a férfinek tartania kell a szintet a nő előtt,hogy a nő felnézzen rá különben le fogja cserélni.
Már pedig lefogja.
Értelmes választ adtam. Amíg egyedül nem találod meg a boldogságot, addig párkapcsolatban sem leszel az. Ez az igazság.
# 11
Itt #8-as. Már eleve másról beszélsz, mint az előző hozzászólásodban.
Először azt állítod, hogy azonnal le lesz cserélve a srác, ha jön a kisportolt, jó önbizalommal rendelkező srác, ezt cáfolom, majd azzal jössz, hogy márpedig tartania kell a szintet, mert különben lecserélik.
Nem arra reagálsz, amit írtam. Nyilván tartania kell a szintet a srácnak és teszi is, céljai, álmai vannak amiket el fog érni.
Ha ezt írtad volna eleve, nem is vitatkoznánk semmiről.
Szerintem ez így amit elmondtál, teljesen korrekt egy 25 éves sráchoz. Haladsz, küzdesz, vannak céljaid, és reális időn belül el is fogod érni őket.
Én nem lennék elkeseredve a helyedben, mások 35+ évesen se tartanak még itt és teljesen életképtelenek. Te szerintem folyamatosan fejlődsz és ez jó.
Hajrá!
27N
Nekem már 19 évesen gyönyörű szép barátnőm volt saját albérlet, munka, nem szorultam anyucira, büszke önálló eletem volt. 22 évesen felnőtt komoly emberek társasága volt az enyém, miközben csodálkoztam a velem egykorúak úgy viselkednek mint a gyerekek, mamahotel, pialas bulizás ilyesmi. Nekem már hazasodasrol volt nagy tervem meg lakásról, gyerekről ilyenek.
Persze titokban irigyeltem a régi haverokat, azt csinálnak amit akarnak szórakoznak, csajoknak össze-vissza nekem meg "megvan kötve a kezem"
6ev után besokalltam, minden tönkre ment. a barátnőm elhagyott, most itt vagyok egyedül, pénz nélkül, szinte már alkesz vagyok... érettsegimvan, de minek, szar munkahoz, jogsim van de minek, kocsim az nincs, baromi nagy drága albérletet van, de minek, egyedül lakom benne, Sorolhatnám.
Na most akkor ki van előrébb, én vagy te? Ki van jobban lemaradva a kortársaitól? Tök mindegy, mert én jelenleg zuhanok míg te emelkedsz, ez fogja az értelmesebb csajt érdekelni, nem az, hogy milyen voltál 5evvel ezelőtt. Vagy mid van éppen, ha a jövőtökre gondol.
"Ez szül bennem önbizalomhiányt az ismerkedésben is" nem is olyan rég úgy mentem végig az utcán hogy felzabáltam a szememmel a csajokat, most meg olyan lehetek kívülről mint egy crackhead aki ha oda megy egy lányhoz aprót kap, mert azt hiszi csöves 😂
Hát igen nagyot lehet zuhanni pár hónap alatt is.
26f
-aki leteszi a piát az egy kemény gyerek
-aki beszél idegen nyelveken az tehetséges
-aki nem veri el a pénzét az életképes
sokan ezekből egyet sem tudnak megcsinálni..
én most 25 vagyok és az alábbi sztorit osztanám meg veled az egzisztencia illékonyságát vázolandó:
-17 évesen kezdtem el a vállalkozásomat (nyilván felnőtt nevén)
-ledolgoztam napi átlag 14-16 órát mert volt mit csinálni és szerettem is
-nem végeztem csak technikumot mert nem érdekelt és mert így többet kerestem
-19 évesen a cégem szegmensében a világ top 200 cégébe belefértem ha a hatékonyságot nézzük
-23 évesen mindent bebuktam, hiába minden meló, nem vádaskodok de teljesen abszurd, lehetetlen módon tettek tönkre tőlem mérföldekkel butább emberek..és pont minden úgy jött össze, hogy ne lehessen megmenteni az ügyet
-pihentem egy évet, azt a fika kis lóvémat
- amire hánytam ránézni is - szépen elnyaralgattam
-most meg újra minden működik és alapítom a cégemet egy olyan mezőnyben ami előtte sosem érdekelt
szóval, soha semmi nincs elkésve ha nem tétlenkedsz
Aztán beleért a kezed a bilibe. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!