Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Ismerősöm 36 éves, 6 éve van egyedül. Akart kapcsolatot, de nem jött neki össze.

Van itt olyan, aki hasonló helyzetben volt, végül megtalálta a párját és lett családja?

2018. dec. 3. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
22%

36 évesen megtalálni a párod, és még gyereket akarni?

Tegyük fel hogy nő az illető. Összejön egy hapsival, mire odáig jutnak h lesz olyan komoly a kapcsolat h gyereket vállaljanak, 39 lesz a nő. Terhes megszületik, már 40 éves. Nagyon cuki lesz, a gyerek a 18. szülinapját megünnepelni a nyugger szülőkkel.

Értem én, hogy ma már az az egészséges, és szerintem is az, hogy egyetem, aztán karrier, saját ház, autó, és 35 évesen szülünk, de ez az 5 év eltérés egészségügyileg is hatalmas eltérés, meg a későbbiekben is az.

2018. dec. 3. 15:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Férfi az illető.
2018. dec. 3. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Az még..belefér, ha nála azért fiatalabb nőt talál.
2018. dec. 3. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
59%

Persze, egy nyugger apuka tök rendben van...Már ha megéri, mivel az örökké fiatal férfiak valamiért mégis csak korán halnak.

Aki 30 éves kor után évekig egyedül van, az ritkán véletlen. És férfiként is minden évvel csökken az esélye, hogy talál maga mellé valakit.

2018. dec. 3. 16:26
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Családja az embernek nem a gyerekvállalstól lesz.

Sosem késő családot alapítani. Nincs olyan, hogy késő.

Rengeteg ember van ilyen helyzetben. Én iskolában dolgozom, ahol a szülői gárda több, mint fele egyedülálló. Az egyedül maradt anyukák jelentős többsége egyedül neveli a válása óta a gyermekét/gyermekeit. És bár lehet, hogy a sztereotípiák miatt ők jobban viselik az állapotot, hiszen ha van gyerek van család... Ettől függetlenül bizton állíthatom, hogy rendkívül magányosak egyedül. Továbbá érzés ide vagy oda, ezt az állapotot náluk csonka családnak hívják. Szóval azt állítani, hogy van családjuk egyértelmű túlzás.

2018. dec. 3. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Hogyha rájön, hogy mi a probléma vele akkor bőven van még rá esélye. Nyilván azért nincs senkije, mert van vele valami bibi ami miatt nem kell senkinek.

Elképesztően utálom ezt a kapuzárási pánikot. Ilyenekből lesznek a legrosszabb kapcsolatok. Talál valakit, és akkor mivel sürgősen gyereket akar fél év múlva fel is csinálja aztán megszületik a gyerek és kiderül hogy nem tudnak együtt élni. Aztán meg lehet elválni és az egészet a gyerek szívja meg csak mert apuka kapuzárási pánikos és most azonnal gyerek meg család kellett neki.. Sajnos szinte csak negatív példát láttam eddig ilyen esetekben. "Élete párját" nem sikerült neki megtalálni (mivel általában eleve azért nem volt párja mert tök alkalmatlan rá), de a gyerek összejött.

2018. dec. 3. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!