Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy 95% ban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 95% ban csak diplomás lányok vannak itt akik párkapcsolati gondokkal küzdenek?

Figyelt kérdés
Viszonylag sok lánnyal beszélgettem itt és talán egy kivételével mindegyik felsőfokú végzettséggel rendelkezik!

2018. dec. 3. 11:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
22%

Nem értem,hogy miért pontoztak le..

Valamint van olyan barátnőm akk nem diplomás/egyetemista és a párja villamosmérnök viszont van olyan barátnőm is aki tanárnő a párja pedig gázszerelő..

Csak ezen az oldalon van ez a nagy harag a kettő között biztos az örökszűz 25 évesek pontoznak le mindenkit..

22/l

2018. dec. 3. 12:44
 12/26 anonim ***** válasza:
17%

1.: A diplomások közül a legtöbb számítógépes, irodai munkát végez. Nekik van idejük és lehetőségük egész nap a neten lógni.

2.: Egyetemista lányok általában vagy nagyon céltudatosak, és már a suli alatt lesz pasijuk, főleg idősebb, egzisztenciával rendelkező FÉRFI személyében, vagy totálisan álomvilágban élő, libsi, buta libák. Ez utóbbiak játsszák a nőt, de belül kislányok, rózsaszín ködben, várva a herceget, fehér lovon.

2018. dec. 3. 12:54
 13/26 anonim ***** válasza:
5%
3. Manapság már mindenki DIPLOMÁS...pedig sokszor kitörölhetik a papírral.
2018. dec. 3. 12:55
 14/26 peca1000 ***** válasza:
61%

Nekem a volt, ès a mostani felesègem is diplomás.

Nekem csak érettségim van, és szakmáim.

Egyiküket sem a végzettsègük után választottam :)

De volt csak éretsègizett, és 8 osztályt elvégzett nőm is.

A lényeg, hogy mindegyikük dolgozott, és az ágyban sem vallottak szégyent :)

Az igaz, hogy a feleségeim választékosabban beszélnek, finomabban viselkednek, mint a többi volt csajom :)

2018. dec. 3. 12:56
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes, mert én csak olyan férfiakat látok ezen az oldalon, akik a diplomás nőkre panaszkodnak, fordítva nem...
2018. dec. 3. 13:06
 16/26 anonim ***** válasza:
23%
Mégis kinek kell egy okoskodó hárpia? Nem kellenek senkinek se. én vegyészmérnökként, programozói diplomával, ausztriai fizetéssel a szakmámban egy nyolc általánosos hagyományos nővel járok már több mint 7 éve. Le nem cserélném, főleg nem egy feministára..
2018. dec. 3. 13:06
 17/26 A kérdező kommentje:
Na jó eléggé változatos vélemények vannak! :D Páran szerintem inkább "gyűlöletből" írtatok mintsem hétköznapi tapasztalatból,ha kérhetem ezt mellőzzétek,nem ezért raktam ki a kérdést,hogy egymásnak essetek! :)
2018. dec. 3. 13:39
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok vitatkozni, de már eleve egy provokatív és helytelen megállapítással tetted fel a kérdésed, szóval ennek tekintetében nem meglepőek szerintem a válaszok minősége.

Másrészről még annyit mindenképp hozzátennék, hogy itt elég sokan azt hiszik, hogy ma Magyarországon már "mindenki diplomás". Ennek épp az ellenkezője az igaz. Kevés diplomás van, ráadásul évről évre csökken a számuk. Nézzétek meg pár statisztikát erről, vagy olvassatok utána.

[link]

[link]

2018. dec. 3. 13:53
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
14esnek nagyon tetszik a válasza és érződik, hogy egy olyan évtizedben volt fiatal(abb), amikor a férfiaknak az úriember viselkedést tanította nem csak a család, de a társadalom, média, táncos helyek is :) Örülnék, ha ilyen férfi lenne a párom.
2018. dec. 3. 14:16
 20/26 peca1000 ***** válasza:
Köszi 19-es! :)
2018. dec. 3. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!