Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem a következő: ha 28 évesen megismerkedem egy 35 éves hölggyel, akivel igencsak szimpatizálunk, az mennyire lehet problémás a jövőben?
Annyira problémás, amennyire azzá teszitek. Ha van már gyereke, Te meg szeretnél még, akkor az megnehezítheti, de alapvetően szerintem nem kell, hogy problémásnak legyen.
Én voltam hasonló helyzetben, nálunk a gyerek kérdés volt az ami miatt nem jött össze hosszú távon, neki voltak már, nekem még nem, de szerettem volna, ő meg többet már nem. De magát a korbeli különbséget nem éreztem másban.
szerintem simán belefér, ha közös gyereket akartok, akkor is. a nő 40 évesen is tud szülni, és ha vigyáz magára + megcsináltatja a (jó drága) szűréseket, nem lesz "furi" a gyerek.
köztünk a férjemmel 4 év van, nem probléma. 30 felett jöttünk össze, gyerekünk is van.
#4 :D
Sokkal kevésbé problémás, mintha mondjuk 10 évvel ezelőtt ismerkedtetek volna meg. Ebben a korban már nincs köztetek generációs szakadék, legalábbis nem olyan éles.
Őszinte leszek 2-3 éven belül gyereket kellene összehoznotok,ha szeretnél persze,mert nagyon megy kifele az időből.
Ha nem akarsz gyereket,akkor viszont baj ezenkívül nem sok van.
Elolvastam a hozzászólásokat, és magam is hasonlóan gondolom a dolgot. Elég vegyesen. Szokatlan a gondolat kicsit. Még csak alakulóban van a dolog, "ismerkedési fázis"-ban vagyunk. Természetesen szeretnék gyereke(ke)t. Neki van egy gyereke.
Kedves #4-es Te vagy a kedvencem. El is árulom neked a Titkot: Édesapám "A" Laci, és én mindenkinek "A" Lacika vagyok. Addig a Édesapám is Lacika volt, míg Én meg nem születtem. Nem titkolom, hogy a Húgom, és az Öcsém is így hív, sőt a Főnököm, és munkatársak így szólítanak. Ez van megszokva.Természetesen amikor bemutatkozom egy Hölgynek nem Lacikát mondok. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!