Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet azzal kezdeni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni, ha iszonyat peches vagyok férfiak terén?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

27 éves lány vagyok, és ami azt illeti, évek óta semmi nem jön össze. Alapból nem vagyok egy társasági lény, olyan csendes, otthon ülős típus vagyok, aki leginkább csak a szűk baráti körével mozdul ki és a zenés-táncos helyek nem a mi világunk. Volt egy hosszú kapcsolatom, azóta semmi. Nem vesznek észre a férfiak, pedig sem csúnya, sem kövér, sem pedig buta nem vagyok. Naiv talán, meg lélekben bizonyos szempontból gyerek, már ha azt vesszük, hogy nem keseredtem meg, tehát nem lettem az a tipikus felnőtt, aki gyűlöli a munkáját, és semmi szépet nem talál az életben, de ez már csak nem gond..

Persze voltak próbálkozók, de aki egyébként szóba jöhetett volna, az mindig pont a párkapcsolatom alatt próbálkozott, márpedig a megcsalás nálam nem játszik. Azóta meg vagy 20-30 évvel idősebbek, vagy olyanok, akik vissza akartak húzni. Néha próbálkoztam, de szinte mindig kiderült, hogy volt barátnője vagy nem működött a kémia részéről.

Most úgy vagyok vele, hogy jobb egyedül. Néha hiányzik a romantika, de magányos nem vagyok, mert itt a családom, a barátaim, a hobbijaim, a munkám, amit imádok, tehát ritkán vagyok egyedül. De azért szeretnék majd párt. De ha ilyen szerencsétlen vagyok ezen a téren? Mások csak úgy váltogatják a pasikat. Ők hogy csinálják?

2018. dec. 2. 15:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Btw, tiszteletbeli fiú az ember inkább viselkedés terén lesz. Nekem az a kolléganőm került oda, aki csapatépítésen az elsőként piált, aki jobban b*megelt egy-egy incidensnél, mint mi férfiak...
2018. dec. 2. 16:12
 12/39 anonim ***** válasza:

""határozott vélemény"" ez a baj.

Nem véletlen a dupla idézőjel :D

2018. dec. 2. 16:13
 13/39 A kérdező kommentje:

Parfüm nélkül nem megyek utcára. De 178 centi vagyok, hova vegyek fel ehhez magas sarkút? Kihivóan nem öltözöm, mert feszengenék, ami még rosszabb. Minimálisan sminkelek.

A barát zóna sem baj, legalább lett sok barátom. :) De néha jó lenne, ha valaki mellett tudnék nő lenni. Egyébként lehet, rossz "jeleket" adok? Mit kéne jeleznem ahhoz, hogy ne legyek elutasító, ha esetleg az baj? Nyilván határokon belül, mert nem akarok eljátszani valakit, aki nem én vagyok.

2018. dec. 2. 16:16
 14/39 anonim ***** válasza:
Így van ahogy írják ,ismerek én is gamer lányokat és 10/10 lányok! Minden férfi oda van értük! :)
2018. dec. 2. 16:16
 15/39 anonim ***** válasza:
43%
ÓÓ ideális lány lennél számomra ,én 197 centi vagyok! :D
2018. dec. 2. 16:17
 16/39 anonim ***** válasza:

Milyen jeleket kellened adnod?

Semmilyen jelet!

Mi férfiak a női "jelek" 90%-át észre sem vesszük, a maradékból is a felét félreértjük.

A kedvencem, mikor valami ismerős lány mondja, hogy miért nem foglalkozom XY-al, egész este adta a jeleket. Én meg ebből kb semmit nem veszek észre.

Amiből értek, ha a nő nyit felém (nem mindig nekem kell kezdenem a beszélgetést), ha látom, hogy én is érdeklem őt (gyk nem azt várja, hogy folyamatosan szórakoztassam, hanem ő is részt vesz a téma továbbvitelében, felvet újat), stb.

2018. dec. 2. 16:20
 17/39 anonim ***** válasza:

12-es vok

Akibe éppen szerelmes vagy, megmondta, hogy mi a gondja veled, de te neked annyira "határozott véleményed" van, hogy még az ő szavára sem adsz, hanem inkább mi tőlünk vársz egyéb okokat :D

Nehogy a szerelmed véleménye legyen az igazság, majd te megtalálod a valódi "határozott véleményed", ami délben még a balszerencse volt. 🤣

2018. dec. 2. 16:22
 18/39 A kérdező kommentje:
Komolyan utolsó, mi bajod van? Elmondta, igen. De hogy belelátsz az emberi kapcsolataimba, az vicces. Igen, vannak elveim, és igen, van véleményem. De sehol egy szóval nem írtam, hogy nem hallagatom meg másokét. Meghallgatom. Aztán eldöntöm, mihez kezdek vele. Mint a legtöbb ember. Egyébként sem róla írtam ki a kérédést.
2018. dec. 2. 16:27
 19/39 anonim ***** válasza:

pont olyan vagyok, mint te

csak férfi, ronda, és utálom a munkám

2018. dec. 2. 16:34
 20/39 anonim ***** válasza:
12%
Elég ebből az ostoba nőabajgatásból. Marha nehéz dolga lehet neki nőként. Kivéve ha ronda mint a háború.
2018. dec. 2. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!