Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet azzal kezdeni, ha iszonyat peches vagyok férfiak terén?
Sziasztok!
27 éves lány vagyok, és ami azt illeti, évek óta semmi nem jön össze. Alapból nem vagyok egy társasági lény, olyan csendes, otthon ülős típus vagyok, aki leginkább csak a szűk baráti körével mozdul ki és a zenés-táncos helyek nem a mi világunk. Volt egy hosszú kapcsolatom, azóta semmi. Nem vesznek észre a férfiak, pedig sem csúnya, sem kövér, sem pedig buta nem vagyok. Naiv talán, meg lélekben bizonyos szempontból gyerek, már ha azt vesszük, hogy nem keseredtem meg, tehát nem lettem az a tipikus felnőtt, aki gyűlöli a munkáját, és semmi szépet nem talál az életben, de ez már csak nem gond..
Persze voltak próbálkozók, de aki egyébként szóba jöhetett volna, az mindig pont a párkapcsolatom alatt próbálkozott, márpedig a megcsalás nálam nem játszik. Azóta meg vagy 20-30 évvel idősebbek, vagy olyanok, akik vissza akartak húzni. Néha próbálkoztam, de szinte mindig kiderült, hogy volt barátnője vagy nem működött a kémia részéről.
Most úgy vagyok vele, hogy jobb egyedül. Néha hiányzik a romantika, de magányos nem vagyok, mert itt a családom, a barátaim, a hobbijaim, a munkám, amit imádok, tehát ritkán vagyok egyedül. De azért szeretnék majd párt. De ha ilyen szerencsétlen vagyok ezen a téren? Mások csak úgy váltogatják a pasikat. Ők hogy csinálják?
Netes társkereső esetleg?
Szerintem nem vagy szerencsétlen, csak ahogy mondtad: otthon ülős típus vagy. Azért így nehezebb, de hát nem lehetetlen persze.
Akik váltogatják a pasikat, valószínűleg sokat társkeresőznek, járnak bulizni, mennek ide-oda, aztán úgy a nagy számok törvénye szerint is nagyobb az esélye, hogy több olyan ember van akinek szimpatikus vagy.
Az lesz a legszörnyűbb, ha találsz valakit akiről azt hiszed, igen ő az.
Egy kapcsolat megrövidíti az ember örömét minden módon.
A férfi haverok nagy része nem jár zenés táncos szórakozóhelyre :)
Keress valami közösségi hobbit, menj el sportolni, sokkal jobban lehet ismerkedni, mint a zenés helyeken ahol túl kellene ordibálni a zenét, így leginkább az számít, hogy mekkora a bicepsz, mennyi csöcsöt raksz ki, mert más amúgy sem derül ki
Próbálj kicsit kilépni a komfort zónádból, csinálj olyan dolgokat amelyeket eddig nem. Például keres egy új hobbit, mozdulj ki többet a barátaiddal. Régebben én is hasonló voltam mint te, otthon ülős és csendes és nagyon kevés barátom volt. Egy csalódás hatására erőt vettem magamon és elkezdtem változni, bővítettem a komfort zónámon olyan dolgokat kezdtem bele amelyektől féltem. Egy idő után meghozta az eredményét és jobban ment az ismerkedés de ami ennél is sokkal fontosabb az, hogy jobban éreztem magam a bőrömben.
22/F
Nem hiszem, hogy az lenne a gond, hogy határozott véleményed van, a normális férfiak nem szeretik az olyan nőket, akiket semmi nem érdekel a világból, és mindenben a férfi véleménye az ő véleményük is (én legalábbis utálom :))
A hobbijaid jók, már csak azt kell megtalálni, hogy hogyan lesz ezekből közösségi program. Például vannak ilyen sétálós fotós túrák a városban is, én nem mentem még sosem el rá, de lehet, hogy ilyen helyen lehet ismerkedni, mert azért arrafelé elég sok a férfi.
(ui: bár, most, hogy elmondtad, hogy csinos programozó lány vagy, kapsz 2143253453 privátot, szóval nem kell aggódnod :P )
Van pár infós kolléganőm, egyik sem felejtett el nő lenni attól, hogy nem néznek úgy ki, mintha bulizni mennének éppen.
És szerintem kacérkodni sem kell feltétlen.
Az viszont nem árt, ha nyitsz a férfiak felé, kezdeményezel beszélgetést, például. Sokan csak egy kis nyitásra várnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!