Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok arra az esetre, ha van egy nagyon esetlen barátom, akinek a szép lányok jönnek be?
régebben rendeltem néha lányokat lakásra,volt közöttük pár jófej is.
szóval az egyik kedvencemnek mondtam,hogy van egy béna fa-sz haverom,aki nagyon kijött a formából és egy kicsit vissza kellene rántani az életbe,ezért kellene egy kis színház.
aztán áthívtam a haveromat piázgatni,idővel mondtam,hogy nem leszünk egyedül mert átjön az egyik nőismerősöm.
egyből fészkelődött,meg kérdezte ki az honnan?
jött a csaj,dumálgattunk,nevettünk,aztán én lementem piáért.
mire visszamentem már dugtak a hálóban.
amúgy ülteti kapcsolat is volt közöttünk a sráccal,azért feccöltem bele ennyit,és meg is érte,mert hosszú évekig csináltunk együtt sok pénzt.
azóta sem tudja,hogy örömlányt dugott.
és nem sokkal utána sikerült is becsajoznia,deh az már egy másik történet,mert azt is sikerült úgy elba-sznia,hogy filmbe illő.
#9 Már megbocsáss de nő vagyok :D
És igenis elcseszett a kérdező gondolkodása. De gondolom a magadfajta lúzerek beérik akárkivel minthogy szép barátnője legyen hisz azért erőfeszìtést is kell tenni. Inkább ráfogod, hogy nem vagyunk egy súlycsoport és elmenekülsz. Szerintem még ez a szánalmas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!