Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért agresszívek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért agresszívek kifejezetten az itteni megnyilvánulásaik alapján a nekik nem bejövős férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés
A main stream szerint a nők a gyengédség és az érzelmek megtestesítői. Azonban a megnyilvánulásaik kifejezetten durvák és agresszívek, amikor olyan férfiakról van szó, akik nekik nem jönnek be valamiért. A női gyengédség csak addig tart, ameddig tetszik nekik egy férfi? De akkor ezek szerint részükről ez csak egy színjáték, és a nők valójában egyáltalán nem gyengédek, igaz?...

2018. nov. 30. 11:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Ez pont olyan, hogy a nők között is vannak "parasztok" ( egoista, intelligenciahiányos, buta, irigy stb), de van egy csomó normális értelmes nő is. Itt is van sok "hulladék" ,de ez a férfiakra éppen ugyanúgy igaz. 45/ f.
2018. nov. 30. 13:11
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Talán csak azokkal agresszívek akik 100 kilósan nem értik meg hogy egy sportos nőnél nincs esélyük. És azok elsőnek normálisan közlik a nem-et , a további nyomulas után kénytelenek durvábban közölni az értetlenekkel.
2018. nov. 30. 13:30
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a "nem egymást keressük" normális elutasítás egy normálisan közeledő ember felé. Bunkó/szemét csak akkor vagyok, ha valaki túllép egy határt, tolakodó, nem ért a nemből, hazudik és kiderül, tehát ha a viselkedése hagy némi kívánnivalót maga után.
2018. nov. 30. 13:34
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem még sosem bántottam meg férfit a visszautasításommal. Mindig igyekeztem előadni úgy hogy ne sértsem meg. Az meg messze távol áll tőlem hogy bárminemű megjegyzést tegyek olyan tulajdonságaira ami nem változtatható.

De persze nem vagyunk egyformák.

2018. nov. 30. 13:39
 15/19 anonim ***** válasza:
2%
Kérdező! Ugye, milyen sokkoló szembesülni azzal, hogy a mainstream médiának nem az a célja, hogy a valóságot közvetítse? Hanem hogy azt mondja vagy mutassa, amit a "tisztelt célközönség" hallani vagy látni AKAR? Máskülönben nem fog fizetni? Jó reggelt!
2018. nov. 30. 13:42
 16/19 anonim ***** válasza:
86%

Ez nem igaz, ilyesmit ritján olvastam itt. Ez ott csúszik el, hogy ritkán bántanak valakit itt a kinézete miatt.

Inkább azokkal a nyomingerekkel viselkednek így, akik kiharcolják ezt maguknak nem a külsejükkel, hanem a viselkedésükkel. Pl az olyan kérdésekkel, mint ez is itt. Napi 10 kérdés van arról, hogy a csinos szép lányok miért olyan felszínesek, hogy nem jó nekik akárki.

Ritkán látni azért tényleg sértő és primitív női megnyilvánulást is, mint pl "vizsla valagát szaglászó pincsi kutya"hasonlatot, de azért ez ritka.

Azt unják, hogy páran itt hisztiznek, követelőznek és a nőket állítják be hibásnak a saját sikertelenségükért.

2018. nov. 30. 15:54
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
# 6 Mikor döbbentél rá, hogy gyűlölöd a nőket?
2018. nov. 30. 16:08
 18/19 anonim ***** válasza:
94%
Illetve hatos! Édesanyáddal már közölted ezt a zseniális okfejtést? Mert anyja még az ilyen szociopata állatoknak is van, akik többnyire szeretik a csemetéjüket, annak ellenére, hogy a csemete legszívesebben rabszolgasorba küldené a nőket, hogy neki is jusson nő, mert ő NICE GUY(tm) és neki JÁR a nő.
2018. nov. 30. 16:18
 19/19 he84 ***** válasza:
Ez buta általánosítás, nem minden nő ilyen. Én nő létemre nem vagyok ilyen, hanem egy komoly, eléggé őszinte, néha szókimondó személy vagyok. Ahhoz komolyabb ok kell, hogy valakivel ne akarjak normálisan, komolyan beszélni. Például ha komoly ok nélkül belém köt az adott férfi (vagy akár nő), ha direkt bosszant, ha türelmetlen, ha trágár, ha bunkó.
2018. nov. 30. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!