Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kedves vagy, de nem kifejez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kedves vagy, de nem kifejezetten szép, akkor sokkal nehezebb az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Pontosítok, mert itt szeretnek emberek direkt kötekedni: a szépség nyilán relatív.

Arról van szó, hogy abban az esetben, ahol a belső értékek jobbak, mint a külsők, nehezebb kibontakozni.

Első a külső amit látunk, és sokan hajlamosak már nem is menni tovább, ha ott nem stimmel valami.

Ilyen esetben valóban a netes ismerkedés lenne kifizetődő? Vagy hajkurássza az ember valahol az olyan embereket, akik valójában meg akarják ismerni a másikat? De mégis hol? Mindenhol?

2018. okt. 12. 14:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos egyik verzió sem jobb :)

A külsőt letudjuk 1-2 pillantásból, ha nem szimpatikus nem is megyünk tovább a történetben. Mert így van. Valahol ez a normális.

Ha neten próbálod, és később lát rólad képet vagy bármi, akkor megrémülhet, hogy b***asszki olyan jó lett volna de basszus nem vagyok képes megcsókolni sem....

2018. okt. 12. 14:12
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a külső nem mindenkinek mérvadó. Van aki tényleg az alapján dönt, de van még azért olyan aki nem.

Ismertem olyan lányokat, van olyan aki exem volt, és hát...

Mindig úgy voltam vele, hogy egy férfi is megtudja állítani egy másikról, anélkül, hogy úr isten meleg lenne, vagy bí, hogy az jól néz e ki vagy sem.

És hát nem egynél van, aki egyáltalán nem jó képű.

Max kicsit kigyúrtabb, de arcra, kinézetre sokkal bénább volt az előző pasijaihoz képest.

Persze van olyan aki nem keresi a kigyúrtakat sem.

2018. okt. 12. 14:12
 3/16 anonim ***** válasza:
58%

Normális esetben úgy működtek az emberek, hogy a másik személyiségébe szeretnek bele. Aztán később ha nem is olyan szép az adott személy, a lányok a saját szemükben szépnek, vonzónak fogják találni a másikat.

De szerintem a legtöbb csaj ma csak menőzni akar azzal, hogy milyen pasija van és sok érdekkapcsolat van.

Ahol tényleg csak a külső a lényeg.

Aki pl kapcsolatból kapcsolatba ugrik, az tuti hogy nem szereti, szerette a másikat. Az csak azért van a másikkal, hogy ne hogy egyedül legyen véletlenül is.

2018. okt. 12. 14:15
 4/16 anonim ***** válasza:
41%

Hogy hol lehet ismerkedni, abban nem tudok tanácsot adni. Azt sem írtad, férfi vagy-e vagy nő és milyen korú.

De férfiként abban biztos vagyok, hogy ha egy nőnek alapvetően normális külseje van (nem dagadék, nem bányarém, nem valami extrém jelenség), akkor toronymagasan előnyben van, aki kedves, aranyos természetű. Ez messze sokkal fontosabb, minthogy modell külsejű legyen.

2018. okt. 12. 14:16
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

A netes ismerkedés pont rossz annak, aki nem férfi vagy nőideál, mivel ha nem tetszik azon fotón személyed a másiknak, máris kiesel, míg élőben ott a személyiség, kisugárzás ereje, ami ellensúlyozhatja a küllemi hátrányt.

Sajnos sokaknál kiestem én is képcsere után, meg sem akartak ismerni, pedig nem vagyok csúnya férfi, jó kiállásom van és barátnőim is voltak, szóval nem vagyok creepy.

Egyébként pszichológusok is mondták, hogy sajnos vagy nem sajnos eleve kedvesebb, jobb, vonzóbb tulajdonságokkal ruházzuk fel azokat, akik küllemre tetszenek nekünk.

2018. okt. 12. 14:27
 6/16 anonim ***** válasza:
48%

En 41 evesen arra jottem ra, hogy eroltetni az ismerkedest nem szabad es ertelme sincs.

Inkabb a fejleszd magadat es a megfelelo ember jonni fog hive vagyok.

Es, hogy a kerdesre is valaszoljak, ha kedves no vagy, akkor tuti a baratzonaban vegzed, mert kedves vagy, jo veled lenni, csak nem vagy erotikusan vonzo a ferfiaknak.

Szoval igen, nehezebb az ismerkedes.

2018. okt. 12. 14:34
 7/16 anonim ***** válasza:
23%

"ami ellensúlyozhatja a küllemi hátrányt."

Filmekben, regényekben valóban. A való életben aligha. Kivételt képez az ilyen "Mr.Nagyduma egyéjszakára behülyíti Miss Naívcsajt" aztán ott is max ennyi.

2018. okt. 12. 14:35
 8/16 anonim ***** válasza:
63%

" es a megfelelo ember jonni fog "

Fatalista felfogás, lutri. Ha nem teszel semmit, nem fog jönni. Az élet nem egy film, ahol Senki Sándor és Random Regina összeütköznek a sarkon és rögtön randi lesz belőle. Az életben mindenért tenni kell, általában sokat, túl sokat is.

(Kivéve ha te vagy a nagymenő ember születésedtől fogva, de gondolom nem)

2018. okt. 12. 14:39
 9/16 anonim ***** válasza:
71%

Inkabb a fejleszd magadat es - ez lemaradt!

Ha magaddal foglalkozol, akkor az onbecsulesed es az onbizalmad is noni fog vagyis megvaltozik a kisugarzasod is tehat sokkal vonzobb leszel alapjaraton.

Es ez azt is jelenti, hogy nem csak otthon fogsz ulni a tv elott, hanem eled az eleted=tobb esely van talalkozni a "randikenyszer" nelkul.

Ez ha fatalista, akkor fatalista, de szerintem sokkal hatasosabb, mint a Tinderen logni es varni a sultgalambot

2018. okt. 12. 14:46
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

Netes ismerkedésnél volt egy fiú, akivel leveleztem régen. Ő írt rám először. Testnevelési Egyetemre járt, gondolhatod milyen alkata volt. Kockahas meg minden. Az arca is nagyon helyes volt, kék szemekkel. Sajnos belül nem voltak rendben a dolgok, de nagyon nem. Találkozásig sem jutott el a dolog.

Később pedig mással ismerkedtem, aki nem volt ennyire helyes, sem kigyúrt, de a belső tulajdonságai rabul ejtettek. Emberrel még ennyire nem passzoltam soha. Azóta boldog házasok vagyunk. Természetesen kell, hogy vonzzon valamennyire a külső is, de ez még nem elég, egy komoly kapcsolathoz.

2018. okt. 12. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!