Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha kedves vagy, de nem kifejez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kedves vagy, de nem kifejezetten szép, akkor sokkal nehezebb az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Pontosítok, mert itt szeretnek emberek direkt kötekedni: a szépség nyilán relatív.

Arról van szó, hogy abban az esetben, ahol a belső értékek jobbak, mint a külsők, nehezebb kibontakozni.

Első a külső amit látunk, és sokan hajlamosak már nem is menni tovább, ha ott nem stimmel valami.

Ilyen esetben valóban a netes ismerkedés lenne kifizetődő? Vagy hajkurássza az ember valahol az olyan embereket, akik valójában meg akarják ismerni a másikat? De mégis hol? Mindenhol?

2018. okt. 12. 14:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Engem kedvesnek tartanak (pontosabban vidamnak,de egyebkent szerintem meg ez is nagyon szubjektiv), viszont tudom magamrol, hogy hat na, nem vagyok valami nagy szepseg :D Sosem rondaztak le a ferfiak, meg semmi, de nyilvan annyira nem is kapkodtak ertem, mint ahogy a gyk-n hiszik, hogy a rusnya nore is legalabb 5 pasi nyomul egyszerre :D

Az internetes ismerkedessel egy bajom van: vannak azok a lanyok,akik rettentoen fotogenek, eloben meg sokkal atlagosabbak, meg vannak azok, akik kepen valahogy meg a valosagnal is sokkal borzalmasabban es siralmasabban neznek ki. Tippelj,melyik vagyok en :D Szoval inkabb a szemelyes ismerkedest kedvelem, nem az online-t, plussz szerintem a neten mindenki olyan "egyfprma", darab,darab oszt jo'van. Eloben viszont egybol magaval tud ragadni a masik stilusa, egybol kiderul, hogy van-e az a bizonyos szikra,skkal spontanabb es termeszetesebb a cseveges, mint amikor 3x atgondoljuk, hpgy mit irjunk vissza.

Amugy szerintem meg igy sem nehez ismerkedni, legalabbis nekem nem volt ezzel gondom kb 16 eves korom ota, es mindig (szamomra) "fullos" sracokat fogtam ki,meg is lepodtem :D szoval szerintem a vidamsag meg a kisugarzas fontosabb, ha eletvidam vagy (vagy legalabbis anmak hisznek), szerintem atlagos kulsovel is talalhat maganak part mindket nem.

21/L

2018. okt. 12. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:
18%

Ha egy fiú nem jóképű, meg nem magas és izmos, akkor nagyon nehéz lesz neki ismerkedni nőkkel, akármilyen kedves, okos.

Ha nem is "plázacicáknál" próbálkozik, azok is el fogják hajtani.

2018. okt. 13. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

Ha a "külső" fronton elbuktál, buktad az egész meccset.

Egy megnyerő külső mindent visz. Sőt az a baj ezzel, hogy beég az emberek tudatába, és már szinte az ideál lesz az alap. Mondjuk a nők megtehetik, mert még a legeslegrondábbakra is többen pályáznak. Addig ha férfi létedre nem kockás a hasad, nem vagy "kipattintva", nincs széles állkapcsod, igéző barna szemed, barna hajad, nem leng körül a tesztoszteronszag, akkor elég esélytelen.

2018. okt. 17. 14:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Legrondabb nokre is tobben palyaznak?? Erdekes akkor end iszonyat csunya lehetek mert side szolit meg senki
2018. okt. 17. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14-es. Nagyok az elvárásaid és ez rád van írva. Érdekes, hogy az ismeretségi körömben nincs egy szingli nő sem, mind férjnél van, vagy barátja van. Viszont egynek sem romhalmaz a párja. A férfi front már necces, ott már több az egyedülálló. A nők akkor vannak egyedül, ha ezt választják tudatosan, vagy pedig óriásiak az elvárások.
2018. nov. 2. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól függ hol ismerkedsz. Ha utcán véletlenszerűen, akkor igen, nehezebb. De ha egy tábortűz körül haveri társaágban házibulin ahol már eleve beszélgettek és megmutathatod a személyiséged, akkor nem.
2018. nov. 3. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!