Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt aki *kifejezetten* nem társkeresési célú oldalon talált magának párt?
Nem igazán probléma, inkább kíváncsiság. Tehát pl. álláskereső szociális hálón (mint a L.-in) vagy valamely szakmai fórumon ha talált rá a szerelemre. Tudom, hogy csak a profi fotózás és smink miatt, de pl. nekem különösen bejönnek a legismertebb profi álláskereső-ajánló közösségi oldal hölgyei.
Pl. itt is keresnek párt, de az még nem is annyira extrém...
Nekem itt gyakorin jött össze egy komoly kapcsolat.
Kiderült hogy hasonló témák érdekeltek minket, ezért pár hét után eljött..
Elég messze lakott de volt kocsija, és furcsa tudom hogy a csaj jár a pasihoz, de nálunk ez volt. Tetszettünk egymásnak, megértettük egymást, aztán gyorsan összejöttünk, olyan volt mint valami álom.
Már terveztük a házasságot is (8hónap után), de aztán elkövettünk pár végzetes hibát, és széthullott az egész. A lényeg hogy még itt is összejöhet, de szerintem bárhol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!