Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöjjek össze EGY kiszemelt nővel?
20 évesként eddig egy barátnőm volt és nem tanultam meg csajozni, ismerkedni.
Az előző barátnőmmel egy baráti társaságból ismertük meg egymást aztán nagyon sokáig csak ritkán találkoztunk, de akkor sem randi volt, hanem a társaságon belül.
Egyszer valamiért írnom kellett neki facebookon, ott elkezdtünk rendszeresen beszélni és néhány hónap chatelés után randiztunk és össze is jöttünk.
Na ugye ez tök jó, de a kapcsolatnak x idő után vége lett. Nyilván a kapcsolat közben nem csajoztam, végig hűséges voltam, de nem tudok rendesen ismerkedni.
Most viszont van egy kiszemelt, én úgy veszem észre, hogy nem vagyok közömbös számára, és ami a legfontosabb szintén egy társaság kapcsán a legtöbbet személyesen talalkozunk nem az online világban.
Személyesen hogyan kell konkrétan egy nőt meghódítani?
Miket érdemes bevetni?
20/F 21/N
Nagyon jó válaszok érkeztek közben, köszönöm!
Az a gond ezzel a facebookos módszerrel, hogy kb mindketten csak az üzenetküldés miatt használjuk, és nagyon ritkán osztunk meg képet/dalt/egyéb bejegyzést, így 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem szokta megnézni a profilom, ahogy én se az övét.
Üzenetben meg mégsem küldhetem el, mert akkor pont a "kétértelműségét" veszti el a dolog, hisz ha küldök bármi hasonlót akkor nem tudom kimagyarázni, hogy "az nem is szerelmes dal, meg miből gondolod hogy neked szólt".
De ettől függetlenül jó kis story (a végét leszámítva, mert nem jól alakult), de sajnos esetünkben ilyen módszer nem működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!