Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek kizáró ok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek kizáró ok ha a férfi vékony testalkattal rendelkezik vagy minden nő a testesebb, sportosabb férfiakat szereti?

Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 22:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kizárólag csak a vékony srácok tetszenek, se macis, se izmos, se kockás hasú (szálkás) nem jöhet nálam szóba.

23/L

2018. nov. 26. 01:00
 12/24 anonim ***** válasza:
#9/11 19 éves koromig kb 55-60 kiló voltam bordáim kint.. aztán elkezdtem pizzázni meg rántott húst enni és a genetikám megváltozott mára 85 kiló 180 centimmel..
2018. nov. 26. 01:30
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
A vékony férfi számomra semmilyen stabilitást nem jelent. Az átlagos alkatúakat kedvelem.
2018. nov. 26. 08:14
 14/24 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten tetszenek a vékony pasik. De ehhez kell az,hogy szálkás, kissé sportos alkatú, szélesebb vállú, jó tartású legyen.

De persze ez nem azt jelenti,hogy csak ilyennel ismerkednék,sőt, kevés ilyen alkatú pasi volt az életemben.

De bevallom,ha ilyet látok, és ehhez párosul még az is,hogy jóképű, azonnal megakad rajta a szemem.

100X inkább vékony, mint testesebb.

2018. nov. 26. 10:07
 15/24 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró ok, ha testesebb/sportosabb. Csak a nagyon vékony férfiak tetszenek.
2018. nov. 26. 10:48
 16/24 anonim ***** válasza:
49%
Nekem csak a vékony vagy normal alkatú pasik jönnek be! 75 kg határ , annál több nem lehet !
2018. nov. 26. 11:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Nalam kizaro ok. Valahogy nem ereznem magam jol, ha nalam vekony ferfi lennek. Na persze a masik oldal se jo, ami sokak szerint macis szertintem meg elhizott. A sportos szamomra a legjobb.
2018. nov. 26. 11:07
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Fura válasz a 75 kg határ! És ez milyen magassághoz? 170 cm,180?190? Nem mindegy!
2018. nov. 26. 13:37
 19/24 anonim ***** válasza:

"

#9/11 19 éves koromig kb 55-60 kiló voltam bordáim kint.. aztán elkezdtem pizzázni meg rántott húst enni és a genetikám megváltozott mára 85 kiló 180 centimmel.."

Nem változott meg a genetikád, csak elkezdtél normálisan kajálni, és elzsírosodtál, mert neked nem gyors az anyagcseréd.

Én viszont zabálhatok akármit, akkor se jön fel rám egy deka se.

Egyébként nem akarnék elzsírosodni. A legtöbb ember testességét a zsír adja, nem az izom, ami egészségtelen. Te is a zsírtól lettél 85 kiló, nem az izomtól. Nekem jó a 65-70 kiló, és legalább zsírmentes vagyok.

2018. nov. 26. 14:08
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy kizáró ok, bár nekem sem tetszik annyira, hogy ilyen vagyok (184cm/68kg). Tetszettem már több csajnak is, sőt nagyon szépeknek is, akik kicsit testesebbek voltak nálam, és hát... elég szarul éreztem magam mindig mellettük a csenevész testalkatommal. Ha jóképű vagy, nem vagy az a nagyon vékony "gamer" esetlen akkor nem gond egyáltalán, hidd el. Persze sokaknak jobb ha kicsit sportosabb vagy, de amint látod így is sok lány van oda a kifejezetten vékonyakért.
2018. nov. 26. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!