Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek kizáró ok ha a férfi vékony testalkattal rendelkezik vagy minden nő a testesebb, sportosabb férfiakat szereti?
Kizárólag csak a vékony srácok tetszenek, se macis, se izmos, se kockás hasú (szálkás) nem jöhet nálam szóba.
23/L
Nekem kifejezetten tetszenek a vékony pasik. De ehhez kell az,hogy szálkás, kissé sportos alkatú, szélesebb vállú, jó tartású legyen.
De persze ez nem azt jelenti,hogy csak ilyennel ismerkednék,sőt, kevés ilyen alkatú pasi volt az életemben.
De bevallom,ha ilyet látok, és ehhez párosul még az is,hogy jóképű, azonnal megakad rajta a szemem.
100X inkább vékony, mint testesebb.
"
#9/11 19 éves koromig kb 55-60 kiló voltam bordáim kint.. aztán elkezdtem pizzázni meg rántott húst enni és a genetikám megváltozott mára 85 kiló 180 centimmel.."
Nem változott meg a genetikád, csak elkezdtél normálisan kajálni, és elzsírosodtál, mert neked nem gyors az anyagcseréd.
Én viszont zabálhatok akármit, akkor se jön fel rám egy deka se.
Egyébként nem akarnék elzsírosodni. A legtöbb ember testességét a zsír adja, nem az izom, ami egészségtelen. Te is a zsírtól lettél 85 kiló, nem az izomtól. Nekem jó a 65-70 kiló, és legalább zsírmentes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!