Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 163 cm-s vékony férfi milyen nőknél próbálkozzon, kiknél van esélyem?
Figyelt kérdés
Tudom alacsony vagyok meg vékony is de végre szeretnék egy barátnőt 32 évesen nem tudom hogy hol és kinél tudnék próbálkozni hogy megtaláljam életem párját. Nem akarok szupermodell lányt meg cicababát de egy aranyos kedves átlagos lányra már vágynék.
Azt mondják nagyon hasonló vagyok Gyenge Lajos nevű doboshoz
2018. jún. 15. 08:57
1/10 anonim válasza:
Nem közhelyezni akarok, de olyan nőknél próbálkozzon aki tetszik neki, nyilván a saját szintjén... Hát tudod hogy milyen nők tetszenek,akkor már beljebb vagy.
2/10 anonim válasza:
Vannak ám 155-160cm körüli nők. Náluk
4/10 anonim válasza:
Ha zavar a vékonyságod, akkor miért nem kezdel el sportolni és izmot felszedni?
160 centi és az alatti lányoknál próbálkozz.
5/10 anonim válasza:
Kb minden férfi aranyis átlagos lányt szeretne
6/10 anonim válasza:
5: én nem. én szupermodell alkatú kerek mellű szép arcú szőke bombázót
7/10 anonim válasza:
Pfúú b@*zki :D inkább gyere adok egy lapátot,és elássuk magunkat.Vagy kiásunk egy medencét és iszunk egy sört.Üdv, egy szintén 170 cm alatti (de legalább edzett és jóképű,na nem mintha nálunk számítana) srác.
9/10 anonim válasza:
Ha az átlagos lány nálad tényleg átlagost jelent, nem pedig a sminkeletlen szupermodellt, akkor sztem náluk van esélyed, és inkább a kisebb, 155-156 centi lányoknál keresgélj. Vagy akár átlag alatti alsó kategória.
10/10 anonim válasza:
155 alatti ázsiai, átlagnál csúnyább lányoknál próbálkozz. Egy európainak mondjuk úgy is nehezebb őket megkülönböztetni, hogy ki a szép és ki a csúnya, szóval ezen a téren legalább nem kell kompromisszumot kötnöd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!