Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még soha nem volt olyan lány akinek szimpatikus lettem volna akkor ideje elgondolkodni, hogy baj van velem?
Figyelt kérdés
Nem is igazán hiszem, hogy akár tetszettem volna egy lánynak. Mindig is idegenek voltam számomra a lányok. 20 évesen ott tartok,hogy egy lánnyal beszélgettem azt hiszem 5 mondatot összesen. Nem éreztem úgy,hogy bármelyik lánynak is szimpatikus és jó lennék számukra így inkább nem is ismerkednem egyszer sem. Valamilyen szinten az én hibám, vagy létezik olyan, hogy eddig még nem volt szerencsém. Eléggé otthonülő típus vagyok és a 20 évem alatt semmilyen rendezvényen sem jártam. Mindig úgy voltam vele,hogy miért erőltessem ami nem megy és inkább számítógépeztem.2018. nov. 25. 21:28
12/24 A kérdező kommentje:
Bíztam benne hátha tud valaki valamilyen tanácsot adni.
2018. nov. 25. 21:53
14/24 A kérdező kommentje:
Mit és hogyan kellene csinálnom.
2018. nov. 25. 21:56
15/24 anonim válasza:
Inkább menjél pszichológushoz.
16/24 A kérdező kommentje:
Miért menjek?
2018. nov. 25. 21:57
17/24 he84 válasza:
A 3-as válaszolónak nincs teljesen igaza. Nincs olyan, hogy 30 felett családot kéne alapítani. Nem kell, nem szabad elvárásnak tekinteni. Aki akar és tud, az alapít, aki nem, az nem, ugyanis nem kötelező.
És hát kérdező legxyél bátrabb, kezdeményezőbb és valóban még elég fiatal vagy, nem kell sürgetned a dolgot semmi és senki miatt se, meg persze ne görcsölj rá. Legyél önmagad, beszélgess és ismerkedj türelmesen, aztán lesz ahogy lesz, de ne éld bele magad túlzottan előre elvárásként, mert az soha nem jó. Ha nagyon vágysz barátnőre, akkor tegyél érte, viszont ha inkább többet gépezel otthon, akkor úgy néz ki ebből, hogy annyira még nem érdekel az ügy mégse. Ezeknél sokkal jobb tanácsot nem hiszem, hogy fogsz tudni kapni, fogadd meg ezeket.
18/24 A kérdező kommentje:
Inkább gépezek továbbra is nem lennék jó senkinek sem. Köszönöm a válaszaitokat.
2018. nov. 25. 22:04
19/24 anonim válasza:
Ideje elgondolkodni,hogy még nem jött el az ideje a sorsodban talán:)
20/24 anonim válasza:
#19-es, ne strapáld magad, egy olyan nyomival vagy jóindulatú, aki teljesen elzártan él, és csak azért van itt, hogy néha emberekkel kommunikáljon, pontosabban BESZÉLTESSE ŐKET. Vagyis egy pszichésen súlyosan beteg emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!