Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagáltam?
Jól tetted !
Amúgy kar ezen szenvedned ! A másik srác bejött neki mint férfi te meg nem! Ha siránkozzol rajta azt sem változtat a tényeken .
Nem reagáltad túl.
De tanuljátok meg végre, hogy akitől többet akartok, azzal ne maradjatok barátok, mert sose fogja magát meggondolni, viszont nézheted, ahogy mással összejön.
Legközelebb ezt a tiltást tedd meg időben, akkor amikor elutasít.
Szerintem egy kissé igen.
Nekem is volt egy lány akit ugyan így 3 vagy 4 éves ismerettség után mondtam meg neki, hogy tetszik és ő is azt mondta, hogy nem jövök be neki.
Ugyan így beszélgettünk utánna egy másik srácról, hogy mennyire bejön neki és milyen.
Szerintem, ha volt egy lány aki egy rendes barátja az embernek és ő le pattintja, attól még a barátság ugyan úgy megvan. Én azóta is beszélek azzal a lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!