Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti el tudjátоk azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti el tudjátоk azt képzelni, hogy azok a nagyon elegáns, csinos, igényes, művelt nők, akik egyedülállók is vágynak esténként valakire, aki belsőre megfelel nekik?

Figyelt kérdés
Tévképzet, hogy egy csinos, szép nőt kizárólag a kigyúrt, izmos, BMW-s, luxusvillás, felsővezető stb.. paraméterekkel lehet megfogni. Hatalmas hülyeség. Férfiak mikor kaptok már észbe, hogy nekünk nem ez kell?
2018. nov. 24. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

Valószínűleg ők is vágynak valakire, viszont vegyünk engem:

178cm magas, 81kg, heti 2-3 edzéssel sportolgatós de nem túlzásba vitt kondizás, kék szem, rövid haj van (bár ez nagyon ritka/kevés már, úgyhogy inkább nullásra nyírt legtöbbször). Ezek szerint az ápoltság is okés lehet. Belsőre pedig én rendben gondolom magam, könnyen be tudok illeszkedni új társaságba, vagy munkahelyre. Van humorom, és több, mint 20 éves baráti kapcsolataim, ebből gondolom, hogy nem lehetek olyan szörnyűséges ember. Diplomás mérnök vagyok, jónak mondható munkával (legalábbis szeretem amit csinálok)

Ennek ellenére 31 évesen egy randim sem volt, nem hogy barátnőm. Nincsenek sem szexuális, sem párkapcsolati tapasztalataim. Néha gondolkodom, vajon hol lehetnek azok a nők akik nem húzgálják a szemöldököt, ha nincs kocsid például. Vagy akik nem lépnek le csak úgy a helyi "Janigyerekkel". Félreértések elkerülése végett: Teljesen átlagos, inkább "szürke egér" stílusú nőknél próbálkoztam eddig, mielőtt jönne a "mert biztos a cicababákat keresed" megállapítás. "Jó barát vagy, tényleg lehet rád számítani" volt a legtöbb amit nőtől kaptam, illetve éreztettek velem. Szóval ha igaz a kérdésed és valóban vannak ilyen nők, akkor már csak azt kéne kitalálni, hogy hol vannak. (31/F)

2018. nov. 24. 20:56
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
El tudom képzelni, sőt azt is el tudom képzelni, hogy tesznek is azért valamit, hogy legyen társuk, nem csak ölbe tett kézzel várják a szőke herceget, aki talán azt sem tudja róluk, hogy a világon vannak, mert mondjuk legfeljebb a munkahelyre/boltba mozdulnak ki. Több olyan nővel is kommunikáltam, aki siránkozott, hogy ő nem kell senkinek, meg hogy neki milyen rossz, de érdekes módon mindig kudarcélmény ért valamilyen formában, pedig abszolút nem a cicababákra hajtottam sohasem. Nyomtalan és indokolatlan eltűnések, hazugsággal való lepattintások - ezeket kaptam, pedig minden esetben nyilvános helyen való találkozást kértem a számomra szimpatikus emberkéktől, és álltam volna a fizetnivalókat, nekik még utazniuk sem kellett volna. Nyilván én sem vagyok tökéletes, és valószínűleg én is hibáztam egy-két dologban, és az is kétségtelen, hogy nem lehetek szimpatikus mindenkinek, de kicsit furcsa ez az egész. Én biztosan adnék egy esélyt egy személyes találkozásra, ha kicsit is érdekel az illető. Egy szó mint száz, szerintem ha valaki tenni akar a magány ellen, az tesz is ellene. Ha neked is társra van szükséged, akkor tegyél azért, hogy legyen.
2018. nov. 24. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A felsövezetö jó pasik nem járnak BMW, maradjunk annyiban, hacsak nincs valami képzavara.
2018. nov. 24. 21:00
 14/17 anonim ***** válasza:
45%
"Férfiak mikor kaptok már észbe, hogy nekünk nem ez kell?" ez valami hülye troll ismét.
2018. nov. 24. 21:12
 15/17 anonim ***** válasza:
58%

Tök mindegy hiszek, vagy tudok elképzelni. Én úgysem kellek egy nőnek sem, az igazságtól függetlenül.

29F

2018. nov. 24. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
21%
Elhiszem, de mivel ezen személyeknek akkora az ismeretségi hálójuk, hogy egy unalmas estén sem a GYK.-t választaják helyette, hanem talál magának esti gardedámot:).
2018. nov. 24. 22:24
 17/17 anonim ***** válasza:
El.
2018. nov. 25. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!