Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti el tudjátоk azt képzelni, hogy azok a nagyon elegáns, csinos, igényes, művelt nők, akik egyedülállók is vágynak esténként valakire, aki belsőre megfelel nekik?
Valószínűleg ők is vágynak valakire, viszont vegyünk engem:
178cm magas, 81kg, heti 2-3 edzéssel sportolgatós de nem túlzásba vitt kondizás, kék szem, rövid haj van (bár ez nagyon ritka/kevés már, úgyhogy inkább nullásra nyírt legtöbbször). Ezek szerint az ápoltság is okés lehet. Belsőre pedig én rendben gondolom magam, könnyen be tudok illeszkedni új társaságba, vagy munkahelyre. Van humorom, és több, mint 20 éves baráti kapcsolataim, ebből gondolom, hogy nem lehetek olyan szörnyűséges ember. Diplomás mérnök vagyok, jónak mondható munkával (legalábbis szeretem amit csinálok)
Ennek ellenére 31 évesen egy randim sem volt, nem hogy barátnőm. Nincsenek sem szexuális, sem párkapcsolati tapasztalataim. Néha gondolkodom, vajon hol lehetnek azok a nők akik nem húzgálják a szemöldököt, ha nincs kocsid például. Vagy akik nem lépnek le csak úgy a helyi "Janigyerekkel". Félreértések elkerülése végett: Teljesen átlagos, inkább "szürke egér" stílusú nőknél próbálkoztam eddig, mielőtt jönne a "mert biztos a cicababákat keresed" megállapítás. "Jó barát vagy, tényleg lehet rád számítani" volt a legtöbb amit nőtől kaptam, illetve éreztettek velem. Szóval ha igaz a kérdésed és valóban vannak ilyen nők, akkor már csak azt kéne kitalálni, hogy hol vannak. (31/F)
Tök mindegy hiszek, vagy tudok elképzelni. Én úgysem kellek egy nőnek sem, az igazságtól függetlenül.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!