Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen csinos barátnőm nekem is, sportos, igényes,162 cm pasiként?
Mindig próbálkozok, nem félek a nőktől de csak viszzautasítás van sajnos...
Teljesen kisportoltam magam. Izmos vagyok. Csúnyának sem mondanak. Nagyon igényes vagyok, öltözködés stb.
Egzisztenciával nem akarok barátnőt találni mert akkor a pénzem miatt akár nem miattam
#1😂
Kérdező, próbálkozz alacsonyabb lányoknál. Persze nem fogsz mindenkinek bejönni, de előbb-utóbb találsz olyat.
Amugy tenyleg vannak magasitok, amiket a cipodbe be tudsz tenni. Par centit segit. Emelle vegyel vastag talpu cipot es mar felmesz 167-168ra.
Persze ez felszines megoldas, de legalabb kaoasbol nem leszel elutasitva es ha a csaj megkedvel, akkor kevesbe fogja erdekelni. Mellesleg mennyi no jar mar pushupban 10cm-es szivaccsal kitomott melltartokban? Akkor te is megteheted ezt a csalast, nokent mondom :D
Köszi az ötletet utolsó! :)
Legalább így most már én is fel tudok menni 185-ről 190 centire. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!