Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is jobb volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jobb volt a világ, amikor még a nők nem szólhattak bele, hogy kivel házasodnak össze?

Figyelt kérdés
Manapság ezeknek a nőknek akkora elvárásuk van, hogy kevés férfi tud megfelelni nekik. Nagyon beképzeltek és arrogánsak lettek néhány évtized alatt. Nem volt jobb régen, amikor elég volt a szülőt meggyőzni arról, hogy kihez adja hozzá a lányát? Nem kellett hetekig, vagy hónapokig pitizni, csak a szülővel lebeszélni, és minden jól ment. Ehhez képest mi megy most? A nők állítanak elvárásokat a férfiak felé, pff...
2018. nov. 24. 09:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
Ha erre vágysz, hogy a nőd undorodjon tőled, meg úgy "legyen", de egyébként társként és párként nem tudtok funkcionálni együtt, azt most is igen könnyedén megteheted, nem kell ehhez éveket visszautazni az időben. Egyébként meg nehogy azt hidd, hogy a szülőknek anno elég volt, hogy jelentkeztél a lányukért, hogy csókolom, akkor én őt most elvenném feleségül, ha lehet.
2018. nov. 24. 10:01
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Se a nőt, se a férfit nem kérdezték, a családok egymás között leboltolták. Te mennyire örülnél, ha öt hold földért hozzád adtak volna egy olyan nőt, aki nem is tetszik, és aki utál téged?
2018. nov. 24. 10:09
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

Nekem az a bajom az ilyenekkel mint te, hogy szerintem ez az erőszakolók mentalitása ami bennetek van. Ha a nő érzi hogy amúgy gyűlölöd őket, ha nem is mutatod ki, akkor ne csodálkozz hogy menekülnek. Én például megvetem a nők nagyrészét, mindig szét akarják fúrni a vérkapcsolataimat és megszerezni a pénzemet. Ha találkozok egy nővel, akkor viszont úgy kezelem mintha az 1%-ba tartozna. Most van egy gyönyörű magabiztos társam, aki nem fúr és hisztizik, valamint van saját pénze. Ha barátnőt akarsz annak két módja van: vagy emberszeretőbb leszel, vagy azt hazudod nekik hogy utálod az összes nőrokonodat és ő a világ közepe, és van egy rakat pénzed...

Amúgy régen a férfi se szólhatott bele..vannak csodálatos nők 33F

2018. nov. 24. 11:27
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

A nők nem beképzeltek és nem arrogánsak, csak már tisztában vannak a saját értékükkel! Tehát ennek megfelelően választanak párt, nem bízzák a szülőre.

Sajnálom, hogy neked pitizni kell! Próbálj a szellemi nívódnak és a pénztárcádnak megfelelőt keresni, akkor nem lesznek elvárásai...

2018. nov. 24. 11:34
 15/16 anonim ***** válasza:
87%

😂😂😂 A te véleményed se kérdezte volna meg a kutya se! A szülők döntöttek még nagyobb elvarasokkal!

Amúgy meg ha csóró vagy pl senki nem adta volna hozzád a lányát 🤣 en biztos nem!

2018. nov. 24. 11:39
 16/16 anonim ***** válasza:
55%

Én utasítottam már vissza házasságot egy magadfajta GYIK-es luzernek nyilván meglepő lehet.

30 F

2018. nov. 24. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!