Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg előfordul olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg előfordul olyan, hogy egy jó kinézetű fiú félénk és önbizalomhiányos lenne?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem csajozik és inkább csak megbújik a háttérben.

Talán nincsen tisztában azzal, hogy a lányok hogyan néznek rá? Vagy nem tudná eldogadni azt, hogy vonzó lehet a számukra?

2018. nov. 23. 11:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
#9 Merev, görcsös, képtelen feloldódni, laza lenni, nem mer a szemedbe nézni, nem húzza ki magát, fél megszólalni, nem mer hozzád érni, szinte látszik rajta, hogy szégyelli magát, amiért ilyen, tudod, az a "bocs, hogy élek-típus" - viszont mindezek mellett szinte mindre jellemző, hogy tökéletes úriemberek. Mintha ezzel akarnának kompenzálni. De a lényeg, hogy a gentleman-attitűdön nem eshet csorba, ez náluk alapszabály, a nőket mindig tisztelni kell. Szerintem ezt minden nő megerősítheti, hogy a félénk pasik mindig a legtökéletesebb, leggálánsabb úriemberek. Talán innen ered a mondás is, hogy "félénk vagyok, de hódítani akarok".
2018. nov. 23. 12:39
 12/19 anonim ***** válasza:
gyorsan
2018. nov. 23. 13:05
 13/19 A kérdező kommentje:
#11: Minden rám illik amit leírtál.
2018. nov. 23. 13:12
 14/19 anonim ***** válasza:
46%
8-as jól példázza, hogy min múlik a dolog, nem az izmon, jóképűségen, magassagon, hanem a férfiasságon, tesztoszteronon és hogy miből állapítom meg, hogy híján van ennek? Kölyökképű... hormonokon múlik magyarán...
2018. nov. 23. 14:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogy kit milyen hatások értek az életben és,hogy dolgozta fel, nem kinézet függő. Meg ki mire hajlamos(abb): eltelni magától vagy alul becsülni magát.
2018. nov. 23. 17:30
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

15.

Jó csak a szép emberekről sokan azt hiszik, hogy kivétel nélkül mindegyiknek hatalmas egója, önbizalma van kizárólag a kinézete miatt és hogy könnyen ismerkedik, stb-stb. Közben meg nem, mert ahogy te is írtad ott is lehet aki alábecsüli magát vagy olyan hatások érték az életben, amik miatt nem képes vagy csak nagyon nehezen önbizalmat szerezni.

2018. nov. 23. 17:57
 17/19 anonim ***** válasza:
43%
Hát nekem egyszerű dolgom van! Nagyon sok lánytól megkaptam, hogy ronda vagyok így alapból elkerülnek szóval nincs ilyen gondom! ;)
2018. nov. 23. 21:50
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
Persze, én is ilyen vagyok, voltam, leszek, bár a kinézet romlani fog a kor előrehaladtával.
2018. nov. 24. 01:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, előfordul.
2018. nov. 24. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!