Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek ilyen béna, hogy nem tudok szerezni magamnak egy barátnőt sem?
Sokan olyan könnyen tudnak ismerkedni, egyik kapcsolatunknak vége, aztán kis idő múlva meg jön a következő. Én meg már évek óta szeretnék barátnőt, de nem találok, pedig már tényleg nagyon szeretnék.
Találhatok valahol barátnőt, főleg így, hogy nehezen tudok ismerkedni, mert eléggé visszafogott személyiségem van?:/
Szerintetek van olyan, hogy valaki a csendes személyisége miatt nem tud barátnőt szerezni?
A kinézetemmel úgy nincs gond...
Szerintem meg csak az lehet az oka, ha valakinek nincs társasági élete, és csendes.
A kinézet csak akkor gond, ha nagyon visszataszító valaki, szerintem.
Vegyünk át néhány dolgot:
Szerinted az az etalon, ha kiváló kapcsolat-és társfüggővé válsz, aki olyannyira nincs ott pszichésen, hogy képtelen magában néhány hónapig, vagy ne adj' Isten évig meglenni?
Szerinted az életünk a körül forog csak, hogy van-e valakink és van hová üríteni hetente 1-2 alkalommal? Mert ne aggódj, ezek a "kapcsolatok" nemigen szólnak másról.
Szerinted kicsit sincs negatív hatással a kisugárzásoddal, ha emiatt a barátnő téma miatt tele vagy gátlásokkal és folyamatosan ezen jár az agyad tényleg értelmes dolgok helyett?
Mert biztosíthatlak, az életben ezen kívül rengeteg tényleg értelmes dologgal foglalkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!