Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetek ilyen béna, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ilyen béna, hogy nem tudok szerezni magamnak egy barátnőt sem?

Figyelt kérdés

Sokan olyan könnyen tudnak ismerkedni, egyik kapcsolatunknak vége, aztán kis idő múlva meg jön a következő. Én meg már évek óta szeretnék barátnőt, de nem találok, pedig már tényleg nagyon szeretnék.

Találhatok valahol barátnőt, főleg így, hogy nehezen tudok ismerkedni, mert eléggé visszafogott személyiségem van?:/

Szerintetek van olyan, hogy valaki a csendes személyisége miatt nem tud barátnőt szerezni?

A kinézetemmel úgy nincs gond...

2018. nov. 21. 18:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha erőlteted, akkor nem fog jönni.
2018. nov. 21. 19:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Még hány kérdés lesz pontosan ugyanerről? :D
2018. nov. 21. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Talán inkább nézz magadba. Aztán ha helyrerakod a gondolkozásod, lehet változni fog a helyzet, de addig tuti nem. Ahhoz az kéne, hogy megértsd, mi a baj azzal, hogy "szeretnék barátnőt szerezni".

A lányok nem olyanok, mint egy hifi, vagy egy felfújható guminő, amit beszerzel a piacon, aztán használod, dugogatod, birtoklod.

Inkább ismerkedj, beszélgess velük, hátha megtetszik egy lány lelke, gondolkozása, akivel egymás társai lehettek...

2018. nov. 21. 19:06
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg nem béna vagy, hanem béta. Alfának kell lenni.
2018. nov. 21. 19:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon csak úgy 500 EZER ilyen csendes pasi vagyok nincs nőm, hol vannak a szingli csajok cimű kérdés van.

A válasz még mindig ugyanaz.

Ha ezt nem tudod megoldani magadnak így jártál.

2018. nov. 21. 19:21
 6/14 A kérdező kommentje:

Jó igen, tényleg hülyén írtam. De azért írtam így, mert tárgyként nézek rájuk.

Igen, az lenne a jó, csak mivel ilyen személyiségem van emiatt sajnos nem beszélgetek lányokkal, pedig szeretnék, de nincs rá lehetőségem...:(

2018. nov. 21. 19:25
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

Csak azt tudnàm, hogy miért nem okozott ekkora gondot az ismerkedés 20 évvel ezelőtt?

Akkor voltam középiskolàs, a lànyoknak volt baràtjuk, a fiúknak baràtnőjük.

Mi történt 20 év alatt?

Talàn akkor még ismertük a személyes kommunikàciót, lehet nem elhanyagolandó dolog.

2018. nov. 21. 19:29
 8/14 anonim ***** válasza:
65%

#7 Ez az oldal mágnesként szedi össze a rinyáló luzer aggszüzeket, csak erről van szó.

Napi 100 ilyen kérdés van. És ha megkérdezitek még 1 milliárdszor akkor is az van h nektek kell megoldani a problémát más nem fogja.

Persze a luzer inkább sír mer az könnyebb.

Ennyi.

2018. nov. 21. 19:34
 9/14 anonim ***** válasza:
És tőlünk mit vársz, kérdező?
2018. nov. 21. 19:59
 10/14 anonim ***** válasza:
14%
Mindig a külső az oka a sikertelenségnek... ne keressetek más hibát magatokban.
2018. nov. 21. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!