Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír minden férfi ugyanazzal a szöveggel?
Van rendes leírásom és elég sok képem Tinderen. Mégis, valamiért nagyon szeretik ugyanazt a 4-5 kérdést ismételgetni(hogy vagy/hogy telt a napod/mi újság/mesélj magadról) és még én vagyok lehordva, ha kelletlenül válaszolok egy-egy szóban rájuk, gondolván, hogy ugorjuk ezt a szart és beszélgessünk rendesen. Erre azonban sosem kerül sor szinte. Nagyon ritkán van egy ember, aki érzi, hogy ez kínos és nem így kell, az felüdülés. De a többi nagyon pocsék. Miért csak ennyi fantázia szorult a többségbe? Ha én írok valami frappánsat kezdésnek, azzal sem tudnak kit kezdeni, pedig el lehetne indulni rendesen. Helyette letudják egy semmilyen válasszal és elkezdik nyomatni interjúztató módjára a szokásos kérdéseket, amikre ha válaszolok, nem is reagálnak, csak haladnak a következőre.
Miért?
Pár hónapig én is Tindereztem. Tudom milyen ez a sablon mondatozás és mik a sérelmeid ezen a téren. Én törekedtem arra, hogy ez ne így legyen, ha írtam egy lánynak, de nem jött össze mindig. Hiába vagyok nyitott normális beszélgetésekre, ha nem tudom elkapni a lánnyal a fonalat. Volt akivel a sablon semmiből a harmadik mondatváltás után már normálisan tudtunk írogatni mivel a kezdeti hablaty semmiből kilyukadtunk olyan résznél amiről tudtunk beszélgetni. Volt olyan is ahol nem a vak sötétségbe dobtam be mondatot és mégsem tudtunk beszélni, mert nem nem találtunk közös nevezőt.
Egyébként meg amire én rájöttem a Tinderen, hogy az nem arra van, hogy normális kapcsolatot alakítsanak ki az oda regisztrálók. Nem mondom, hogy nem lehet onnan normális kapcsolatot kialakítani, de nem az a fő szándék ott.
Töröltem és felszedtem egy lányt internet nélkül.
Alapból egy ilyen appot vagy oldalt arra kéne csak használni, hogy match után "szia szerdán délben ráérsz egy ebédre itt és itt velem?", "igen/nem, legyen inkább péntek uzsonna" és találkozni. Beszélgetni neten sokat semmi értelme.
32/f
Egyetértek az előzővel. Hiába beszélgettem napokig tök jól a lánnyal amint a 11-es válaszomban írtam, mert amikor találkoztunk kiderült az a plusz 20-30 kiló rajta ami a Tinder képeken nem látszott. (Ügyesen fényképezett.) Szóval feleslegesen írkáltunk több A4-es oldalnyit egymásnak.
Sajnos viszonylag kevés lány lenne hajlandó találkozni pusztán egy match után vagy pár mondat után. Ha ezt csinálnák némelyiknek naponta 10 randija is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!