Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek párt? 20/L

Figyelt kérdés
Még soha nem volt senkim és egyre inkább úgy érzem, hogy nem is lesz. A napjaim nagy részét bent töltöm az egyetemen és sokat tanulok, de azért a szabaidőmet próbálom kihasználni. Barátokkal el szoktunk menni enni, inni, moziba és a hobbim kapcsán is járok klubbokba, de ezek mondjuk nem tipikus ismerkedős helyek. Nem vagyok az a bulizós fajta, de néhány alkalommal el szoktam menni egyetemi bulikba is, hogy hátha ott több esélyem van ismerkedni meg legalább szórakozásnak is jó, de eddig nem jártam sikerrel. Konkrétan még soha senki nem jött oda hozzám, még csak beszélgetni sem. Én pedig nem tudom, hogy lányként mégis hogyan menjek oda valakihez vagy mit mondjak... Sőt, igazából elég ritkán érzem azt, hogy bárki is nyitott lenne rá, pl. a múlt héten is voltam bulizni és mindenki vagy a párjával volt (kis szakok vannak, szóval a többséget felismerem) vagy a telefonját nyomkodta órákig, le se szrva, hogy mi történik körülötte. Fogalmam sincsen, hogy mégis mit kellene csinálnom... Az összes barátnőmnek van párja és csak úgy lett nekik, mondhatni a semmiből... találkoztak, beszélgettek és összejöttek. Én pedig már ezen küszködök nem tudom mióta és azt se tudom, hogy mivel próbálkozzak. Az internetes ismerkedés nem jöhet szóba, mindenképpen személyesen szeretnék.
2018. nov. 17. 16:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%

. Nagy átlagban idősebb férfiak vagy pedig kanos hülyegyerekek/megkeseredett szűzek társkeresőznek, akiknek csak egy lyuk kell. Még egyszer mondom, hogy tudom, hogy ez nem igaz mindenkire.

Pontosan ezt írtad, pontosan erre reagáltam.

2018. nov. 17. 20:46
 12/18 anonim válasza:
49%
Az összes barátnődnek van párja, ahogy írod. Ez nem furcsa? Úgy szerezhetsz párt leghamarabb, ha előbb magadon változtatsz. Ha ellököd magadtól a lehetőségeket - és a netes ismerkedés csak az egyik az elutasított lehetőségek közül - akkor miért is várod, hogy legyen párod? Akinek van emberismerete, az látja, hogy nem is akarsz párt, nem komolyak a szándékaid - ezt leveszik rólad és ezért nem próbálkoznak, érthető. Arra a kérdésre pedig, hogy akkor miért kérdezted volna ezt, egyszerű a válasz: mert csak önmagadat szeretnéd megnyugtatni, megmagyarázni a helyzetedet, hogy miért nincsen párod. Kellemetlen, hogy nem akarsz párt, de ezt nem vállalod fel - talán magad előtt sem - így inkább ráfogod a külvilágra, hogy a telefonozós ember a hibás, a mai világ problémája, nem a tiéd. Te pedig mint áldozata ennek a szörnyű világnak vígan hátradőlsz, hogy még szingliként élheted pár évig gondtalanul életed. Ennyit szeretnél megmagyarázni a világnak és önmagadnak.
2018. nov. 17. 21:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak varj, eljon idovel az igazi. Nem az a lenyeg hogy kapcsolatod legyen hanem az hogy jo kapcsolatod legyen. Ne siesd el. Eljon majd a szoke herceg :)
2018. nov. 17. 21:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Folytasd ezt, amit most csinálsz. Járj el bulikba, ha van a szakodon vagy valamelyik órádon valaki, aki szimpi, akkor kerülj vele kapcsolatba. Ülj be néha egyedül valahova nyugodtan (ettől nem kell félni), általában engem mindig akkor találtak meg mikor vártam valakire (ha Pestre jársz egyetemre, akkor a Deákon tuti leszólítanak:D), járj könyvtárba egyedül, és te se félj kezdeményezni. Mi baj lehet? Koncertekre is nyugodtan menj, vállalj diákmunkát, menj önkénteskedni. Rengeteg hely van, ahol ismerkedni is lehet :)
2018. nov. 17. 21:50
 15/18 A kérdező kommentje:

12-es

Nem egészen értem a hozzászólásodat, szerintem túlmagyarázod. Több okból is vágyom arra, hogy legyen valakim (nem, nem azért mert a "barinőknek" is van vagy az milyen "menő", mielőtt valaki ezzel jönne... őket csupán azért említettem meg, mert érdekesnek találom, hogy nekik tényleg csak úgy, a semmiből lett kapcsolatuk) és szeretnék ennek érdekében tenni is valamit. Ezzel vagy egyetértesz és elfogadod vagy sem, de attól ez még így van. Csak már tényleg nem tudom, hogy mégis hol romolhat el a dolog és ezért tettem fel a kérdést és ezért örülnék néhány hasznos tanácsnak. Mivel addig sem jutunk el senkivel sem, hogy pl. megközelítsenek és elkezdjünk beszélgetni (arról meg aztán nem is beszélve, hogy legalább egy kicsit megismerjük egymást...), ezért szerintem nem lehet olyasmiről beszélni, hogy pl. azt gondolják, hogy nem akarok párt vagy nincsenek komoly szándékaim. Lehetséges, hogy én vagyok rossz emberismerő, de nem gondolnám, hogy egy hétköznapi szituációban pl. a liftre várva/valakivel beszélgetve/utcán sétálva/padon ülve stb. (mivel nem történik semmi közelebbi vagy személyes dolog, amiből bármire is következtethetnének) meg lehet állapítani, hogy az illetőnek mégis milyen szándékai vannak vagy mit szeretne... Javíts ki, ha nem így gondolod, de akkor kérlek magyarázd is el nekem, hogy ez hogyan működik, mert én speciel tényleg nem értem.

Az internetes társkeresés pedig nálam ki van zárva. Ez nem gondolom, hogy probléma, ez az én döntésem. Egyrészt volt vele néhány kellemetlen tapasztalatom, másrészt pedig nem is érzem úgy, hogy sok lehetőséget zárnék ki vele. Lehetséges, hogy tovább kellett volna próbálkoznom vele és akkor esetleg majd egyszer talán valamikor akadt volna egy normális, értelmes "jelentkező" is, de nekem nincsen kedvem erre várakozni, miközben idegen emberektől kapom a meztelen képeket és perver üzeneteket. Nekem erre nincsen igényem, nincsen szükségem rá az életemben és jobb nélküle. A másik dolog pedig az, hogy én rugalmatlan vagyok. Nem tehetem meg azt, hogy bármikor csak úgy elutazok akárhová egy találkozóra, mert egyszerűen helyhez vagyok kötve, így azzal nem megyek sokra, ha pl. megkedvelek egy az ország másik felében élő srácot. Igen, lakóhely szerint is lehet keresni, de akkor ugyanott tartunk, hogy a környezetemben ismerkedhetek és akkor már szívesebben tenném személyesen, mert úgy megkímélem magam egy-két kellemetlen dologtól.

2018. nov. 17. 23:36
 16/18 A kérdező kommentje:

11-es

Te pedig még mindig nem érted, amit írtam. Amíg nem értelmezed a hozzászólásomat, addig ezzel nem tudok mit kezdeni. Például bizonyára elkerülte a figyelmedet az a rész, hogy "és ez most általánosítás lesz, tudom, hogy nem igaz mindenkire és nem akarok megbántani senkit sem" vagy az, hogy "Még egyszer mondom, hogy tudom, hogy ez nem igaz mindenkire.". Azt már meg sem említem, hogy miért tettél egyenlőségjelet az áltam említett emberek (akik egy konkrét "csoport" vagy "réteg") és az összes ember vagy az "internetes társadalom" közé. Valamint azt is érdekesnek találom, hogy szerinted idegen emberek (nem ismernek, nem tudnak rólam semmit, nem hallottak rólam, nem beszéltek velem egy büdös szót sem) ellenszenvesnek tartanak (mégis mi alapján?).

2018. nov. 17. 23:44
 17/18 anonim ***** válasza:
22%
Itt volt a lehetőség. Meghívást kaptál tőlem egy kakaóra, nem élsz vele. Akkor vess magadra. 🙂
2018. nov. 18. 00:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Ok, így ez fárasztó. Olvasd el te még egyszer amit írtam, vagy többször ha nem megy, mert nem fogom magam ismételni.
2018. nov. 18. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!