Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek párt? 20/L
. Nagy átlagban idősebb férfiak vagy pedig kanos hülyegyerekek/megkeseredett szűzek társkeresőznek, akiknek csak egy lyuk kell. Még egyszer mondom, hogy tudom, hogy ez nem igaz mindenkire.
Pontosan ezt írtad, pontosan erre reagáltam.
12-es
Nem egészen értem a hozzászólásodat, szerintem túlmagyarázod. Több okból is vágyom arra, hogy legyen valakim (nem, nem azért mert a "barinőknek" is van vagy az milyen "menő", mielőtt valaki ezzel jönne... őket csupán azért említettem meg, mert érdekesnek találom, hogy nekik tényleg csak úgy, a semmiből lett kapcsolatuk) és szeretnék ennek érdekében tenni is valamit. Ezzel vagy egyetértesz és elfogadod vagy sem, de attól ez még így van. Csak már tényleg nem tudom, hogy mégis hol romolhat el a dolog és ezért tettem fel a kérdést és ezért örülnék néhány hasznos tanácsnak. Mivel addig sem jutunk el senkivel sem, hogy pl. megközelítsenek és elkezdjünk beszélgetni (arról meg aztán nem is beszélve, hogy legalább egy kicsit megismerjük egymást...), ezért szerintem nem lehet olyasmiről beszélni, hogy pl. azt gondolják, hogy nem akarok párt vagy nincsenek komoly szándékaim. Lehetséges, hogy én vagyok rossz emberismerő, de nem gondolnám, hogy egy hétköznapi szituációban pl. a liftre várva/valakivel beszélgetve/utcán sétálva/padon ülve stb. (mivel nem történik semmi közelebbi vagy személyes dolog, amiből bármire is következtethetnének) meg lehet állapítani, hogy az illetőnek mégis milyen szándékai vannak vagy mit szeretne... Javíts ki, ha nem így gondolod, de akkor kérlek magyarázd is el nekem, hogy ez hogyan működik, mert én speciel tényleg nem értem.
Az internetes társkeresés pedig nálam ki van zárva. Ez nem gondolom, hogy probléma, ez az én döntésem. Egyrészt volt vele néhány kellemetlen tapasztalatom, másrészt pedig nem is érzem úgy, hogy sok lehetőséget zárnék ki vele. Lehetséges, hogy tovább kellett volna próbálkoznom vele és akkor esetleg majd egyszer talán valamikor akadt volna egy normális, értelmes "jelentkező" is, de nekem nincsen kedvem erre várakozni, miközben idegen emberektől kapom a meztelen képeket és perver üzeneteket. Nekem erre nincsen igényem, nincsen szükségem rá az életemben és jobb nélküle. A másik dolog pedig az, hogy én rugalmatlan vagyok. Nem tehetem meg azt, hogy bármikor csak úgy elutazok akárhová egy találkozóra, mert egyszerűen helyhez vagyok kötve, így azzal nem megyek sokra, ha pl. megkedvelek egy az ország másik felében élő srácot. Igen, lakóhely szerint is lehet keresni, de akkor ugyanott tartunk, hogy a környezetemben ismerkedhetek és akkor már szívesebben tenném személyesen, mert úgy megkímélem magam egy-két kellemetlen dologtól.
11-es
Te pedig még mindig nem érted, amit írtam. Amíg nem értelmezed a hozzászólásomat, addig ezzel nem tudok mit kezdeni. Például bizonyára elkerülte a figyelmedet az a rész, hogy "és ez most általánosítás lesz, tudom, hogy nem igaz mindenkire és nem akarok megbántani senkit sem" vagy az, hogy "Még egyszer mondom, hogy tudom, hogy ez nem igaz mindenkire.". Azt már meg sem említem, hogy miért tettél egyenlőségjelet az áltam említett emberek (akik egy konkrét "csoport" vagy "réteg") és az összes ember vagy az "internetes társadalom" közé. Valamint azt is érdekesnek találom, hogy szerinted idegen emberek (nem ismernek, nem tudnak rólam semmit, nem hallottak rólam, nem beszéltek velem egy büdös szót sem) ellenszenvesnek tartanak (mégis mi alapján?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!