Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek párt? 20/L
Figyelt kérdés
Még soha nem volt senkim és egyre inkább úgy érzem, hogy nem is lesz. A napjaim nagy részét bent töltöm az egyetemen és sokat tanulok, de azért a szabaidőmet próbálom kihasználni. Barátokkal el szoktunk menni enni, inni, moziba és a hobbim kapcsán is járok klubbokba, de ezek mondjuk nem tipikus ismerkedős helyek. Nem vagyok az a bulizós fajta, de néhány alkalommal el szoktam menni egyetemi bulikba is, hogy hátha ott több esélyem van ismerkedni meg legalább szórakozásnak is jó, de eddig nem jártam sikerrel. Konkrétan még soha senki nem jött oda hozzám, még csak beszélgetni sem. Én pedig nem tudom, hogy lányként mégis hogyan menjek oda valakihez vagy mit mondjak... Sőt, igazából elég ritkán érzem azt, hogy bárki is nyitott lenne rá, pl. a múlt héten is voltam bulizni és mindenki vagy a párjával volt (kis szakok vannak, szóval a többséget felismerem) vagy a telefonját nyomkodta órákig, le se szrva, hogy mi történik körülötte. Fogalmam sincsen, hogy mégis mit kellene csinálnom... Az összes barátnőmnek van párja és csak úgy lett nekik, mondhatni a semmiből... találkoztak, beszélgettek és összejöttek. Én pedig már ezen küszködök nem tudom mióta és azt se tudom, hogy mivel próbálkozzak. Az internetes ismerkedés nem jöhet szóba, mindenképpen személyesen szeretnék.2018. nov. 17. 16:34
1/18 anonim válasza:
Várd a privátokat, itt van egy csomó ingyen szexre vágyó férfiú. Egyik jobb mint a másik! Úgy saccolom, hogy legalább 20 privát levelet fogsz kapni ismerkedési szándékkal. Sok sikert hozzájuk, majd azért számolj be róla hogyan alakulnak a randik!
2/18 anonim válasza:
Majd itt tuti lesz jelentkezo hehehehehe
3/18 A kérdező kommentje:
Hát mivel nem ismerkedési szándékkal írtam ki a kérdést, ezért, ha úgy is lesz, ahogyan írjátok, akkor sem fognak vele sokra menni....
2018. nov. 17. 16:56
4/18 anonim válasza:
Nehéz mer úgy tűnik te mindent megteszel a cél érdekébe.
A barátaid lehet szerencsések voltak. Nem tudom mihez kötni csak a szerencséhez.
Hidd el kimozdulsz és jársz programokra ahogy írtad akkor biztos észre fog valaki venni téged, csak még nem jött el az a személy (a nagy ő).
Ez olyan dolog amit nem lehet siettetni.
Még azt tudom esetleg javasolni hogy keresd a szemkontaktust másokkal rendezvényeken.
5/18 anonim válasza:
A netes társkeresés nem azt jelenti hogy az interneten ismerkedsz, hanem csak a kapcsolatfelvételt segítené, hogy aztán személyes találkozások során megismerjétek a másikat. A netes társkeresést ott lehet elrontani ha valaki belemegy véget nem érő facebook csevegésekbe.
6/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.... Tudom, hogy most nagy divat a netes ismerkedés és van kismillió társkereső, alkalmazások stb., de nekem ez nem szimpatikus. Egyrészt csalóka, másrészt pedig nem hallottam sok jó történetet és egyszer már én is próbálkoztam vele (mert rábeszéltek), de gyorsan abba is hagytam. A saját és barátok tapasztalata alapján (és ez most általánosítás lesz, tudom, hogy nem igaz mindenkire és nem akarok megbántani senkit sem), de nem feltétlenül a számomra legmegfelelőbb "csoport" társkeresőzik... Nagy átlagban idősebb férfiak vagy pedig kanos hülyegyerekek/megkeseredett szűzek társkeresőznek, akiknek csak egy lyuk kell. Még egyszer mondom, hogy tudom, hogy ez nem igaz mindenkire. Nem azt mondom, hogy lehetetlen normális párt találni és lehetséges, hogy ha tovább várok, akkor én is összeakadok valakivel, de nincsen rá szükségem, hogy gusztustalan perverz üzeneteket vagy képeket küldözgessenek nekem idegenek.
2018. nov. 17. 17:08
7/18 anonim válasza:
Nekem nem csak egy lyuk kell. Kell mellé a keret is. Csajszibarack, gyere, összekoccanunk egy kakaóra! 😁
8/18 anonim válasza:
Ahogy látom, veled is az a probléma, hogy túlbonyolítod a dolgokat.
Egyszerűen kezdeményezz annál, aki neked tetszik, és ne várj a sült galambra. A történelmet tettekkel írják, nem kimondott vagy kimondatlan szavakkal és gondolatokkal.
Nem fog történni semmi, ha tovább vársz, ezt elhiheted. Csak még frusztráltabb leszel az idő előrehaladtával.
9/18 anonim válasza:
#6 elárulok egy titkot. Az életben pont azok az emberek vannak, mint társkeresőn. Lehet itt másokat lenézni meg leszólni, gusztustalan jelzőkkel illetni, de legalább rögtön kiderült hogy miért is nem akar tőled senki a való életben. Egyszerűwn ritka ellenszenves vagy, és biztos hogy ez élőben is kiütközik. Nem is értem hogy mit képzelsz magadról, 20 éves kis csitri vagy, akinek még a fenekén a tojáshéj, de leszólod a teljes (ja bocs, majdnem teljes) internetes társadalmat. A segítségük, na az bezzeg kellene. Az agyam eldobom komolyan.
10/18 A kérdező kommentje:
9-es te valamit félreértettél....szerintem olvasd el még egyszer, amit írtam.
2018. nov. 17. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!