Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek manapság?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nem is igazán kérdésként írom ki, csak eléggé megviselt a dolog, így kiakarom adni magamból.

Szóval a lényeg az, hogy megismertem egy lányt, aki nagyon megtetszett nekem, így elis hívtam randizni amire igent is mondott. Elkezdtünk beszélgetni nap mint nap és közben igyekeztem elhívni ha láttam valami jobb programot. Heteken át vártam, hogy hátha egyszer nem lesz valami kifogása de egyszer se mentünk el sehova. Igazából még mindig beszélünk, de már tudom, hogy ennek úgyis mindegy, megint csak felültem ennek a beetetésnek. Csak szivat mert gondolom jólesik neki az, hogy valaki figyel rá.

Ez már nem az első eset, hogy így járok, már egyszer eljátszották ezt velem ,akkor is csak vártam vártam hátha. Igazából azzal nincs is baj, hogy nem lesz belőle kapcsolat, csak nem értem manapság miért csinálják ezt a nők? Miért kell igent mondani, ha utána EGYSZER nem képesek eljönni valahova. Mert ha utána leráz, akkor ok, így jártam, de ez. Miért nem lehet akkor egyből azt mondani, hogy figyi, bocs, de nem akarok ismerkedni. Miért kell megszivatni a másikat? Megint elpazaroltam heteket, meg még lehet párat elfogok, mert túl jófej vagyok ahhoz, hogy elküldjem a fenébe és így várok, hogy még meddig irogat. De megint csak egyre inkább hülyét csinálok magamból.

Manapság tényleg csak ennyit számít egy másik ember? Tényleg ennyire nem lehet korrektnek lenni? 23/F

2018. nov. 17. 09:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2018. nov. 19. 20:10
 12/12 The pale emperor ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy itt mindenki konteokat gyárt, meg már mimdent IS megmagyarázott. Teljesen feleslegesen.

Kérdező, írtad-e már neki, hogy miért is nem találkozik veled és akkor ő most mit is akar valójában?

Szerinted megsértődne, hisztizne. Ja, hogy ilyen nő kell....akkor VISELD!

PÍSZ

2018. nov. 19. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!